Nu rata:

WTA Budapesta 2018: Kuzmova a învins-o şi pe Lisicki, pentru primul sfert de finală al carierei în circuit.

Galerie: Kuzmova şi Sorana în timpul partidei de ieri
Credit Foto: hungarianladiesopen.com

Surprinzătoarea învingătoare a Soranei Cîrstea de ieri, din primul tur al  “Hungarian Ladies Open”, Viktoria Kuzmova (Slovacia, 119) [LL] şi-a mai adăugat astăzi o victorie: 6-4, 6-2 în doar 1h2′ cu Sabine Lisicki (Germania, 173, fostă 12 WTA / mai 2012), care părea în revenire de formă după semifinala de la WTA International Taipei, la începutul lunii.

Dacă în turul 2 se mai calificase în două rânduri – la turneele WTA International Linz 2017 şi Auckland 2018 – la Budapesta, slovaca în vârstă de 19 ani va juca în primul sfert de finală pe un tablou WTA (cu Aliaksandra Sasnovich sau Petra Martic).
Ea a mai dus-o în decisiv pe Venus Williams în primul tur al Australian Open 2017: 3-6, 6-3, 2-6, turneu la care americanca avea să joace finala.

Să mai notăm şi că Viktoria Kuzmova a jucat finala US Open 2016 la Simplu Junioare şi a câştigat-o pe cea de Dublu (/ Pospelova) la US Open 2015.

Asta că tot vorbeam de noul val care vine şi nu apare de nicăieri, chiar dacă pentru moment locurile din clasament nu sunt ameţitoare.

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com