Nu rata:

WTA Budapesta 2018: Kuzmova a învins-o şi pe Lisicki, pentru primul sfert de finală al carierei în circuit.

Galerie: Kuzmova şi Sorana în timpul partidei de ieri
Credit Foto: hungarianladiesopen.com

Surprinzătoarea învingătoare a Soranei Cîrstea de ieri, din primul tur al  “Hungarian Ladies Open”, Viktoria Kuzmova (Slovacia, 119) [LL] şi-a mai adăugat astăzi o victorie: 6-4, 6-2 în doar 1h2′ cu Sabine Lisicki (Germania, 173, fostă 12 WTA / mai 2012), care părea în revenire de formă după semifinala de la WTA International Taipei, la începutul lunii.

Dacă în turul 2 se mai calificase în două rânduri – la turneele WTA International Linz 2017 şi Auckland 2018 – la Budapesta, slovaca în vârstă de 19 ani va juca în primul sfert de finală pe un tablou WTA (cu Aliaksandra Sasnovich sau Petra Martic).
Ea a mai dus-o în decisiv pe Venus Williams în primul tur al Australian Open 2017: 3-6, 6-3, 2-6, turneu la care americanca avea să joace finala.

Să mai notăm şi că Viktoria Kuzmova a jucat finala US Open 2016 la Simplu Junioare şi a câştigat-o pe cea de Dublu (/ Pospelova) la US Open 2015.

Asta că tot vorbeam de noul val care vine şi nu apare de nicăieri, chiar dacă pentru moment locurile din clasament nu sunt ameţitoare.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com