Nu rata:

WTA Charleston 2018: Irina Begu va juca în turul 2.

Sursă Foto: WTA Romania

Irina Begu s-a calificat în turul 2 al turneului WTA Premier “Volvo Car Open”, după o partidă în care a reuşit să se concentreze în finalurile seturilor şi astfel a creat diferenţa în joc şi pe tabela de scor, în faţa unei adversare incomode, cu un serviciu puternic şi având un stil asemănător.

În partida din primul tur (R56):

Irina Begu (38 WTA) [13] – Georgina Garcia Perez (Spania, 154) [Q] 6-3, 6-4

Partida a durat 1h39′.
În primul set Irina a început mai bine, 2-0, Garcia a revenit şi a egalat, dar de la 3-3, jucătoarea noastră s-a desprins, datorită celei mai bune perioade ale jocului ei de astăzi.
Setul 2 a fost ceva mai complicat, cu jucătoarea din Spania reuşind primul break, recuperat de Begu imediat, dar adversara s-a ţinut scai până la 4-4, când Irina a reuşit să salveze o minge de break şi apoi a închis după un alt joc decis la avantaje.

Credit Info: wtatennis.com

În turul 2 (R32), Irina – care a acumulat deocamdată 30 de puncte WTA şi un premiu financiar în valoare de 4.898 USD – o va întâlni pe Claire Liu (SUA, 202 WTA, aflată la cel mai bun clasament al carierei, 17 ani) [Q], care în runda finală a calificărilor o învingea pe Irina Bara şi astăzi în turul 1 a eliminat-o pe Magda Linette (Polonia, 69): 1-6, 6-3, 6-3 în 1h49′.

Irina n-a mai jucat cu Liu până acum.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com