Nu rata:

WTA Cincinnati 2017: Monica Niculescu va juca astăzi în cea de-a 24-a finală a carierei, a treia a sezonului!

Credit Foto: Neal Trousdale pentru opentenis.ro

Finala probei de dublu a turneului WTA Premier 5 “Western & Southern Open” de la Cincinnati va începe în jurul orei 3.30 AM şi va fi:

Su-Wei Hsieh (Taipei, 70) / Monica Niculescu (19) – Yung-Jan Chan (Taipei, 6) / Martina Hingis (Elveţia, 5) [2]

Palmares direct: 0-0,
dar în finala pe care au câştigat-o la WTA International Biel 2017, învinsele perechii Niculescu / Hsieh au fost Timea Bacsinszky / Martina Hingis, aşa că un prim ascendent psihologic – chiar dacă nu esenţial – ar fi deja.
Alt factor interesant este prezenţa a câte unei jucătoare taiwaneze de fiecare parte a fileului.

Monica Niculescu va juca în cea de-a 3-a finală a sezonului, după cea de la Biel şi cea a turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, alături de altă jucătoare din Taipei, Hao-Ching Chan, sora mai mică a adversarei ei de astăzi.

Per total carieră, Monica va juca în cea de-a 24-a finală WTA la dublu, până acum ea având un palmares 8-15 în ultimul act al turneelor WTA:

  • 1 finală de Mare Şlem (0-1)
  • 3 WTA Premier 5: (/ Irina Begu) la Wuhan 2015, (/ Simona Halep) la Montréal 2016 şi cea de astăzi (0-2)
  • 5 WTA Premier (1-4)
  • 15 WTA International (7-8)

Su-Wei Hsieh va juca tot în cea de-a treia finală a sezonului – a câştigat şi titlul la WTA International Budapesta (/ Okasana Kalashnikova) – şi a 20-a a carierei.

Yung-Jan Chan / Martina Hingis ocupă locul 2 în clasamentul perechilor de dublu în sezonul 2017 “Porsche Race Doubles”, după ce au câştigat 5 turnee din tot atâtea jucate WTA Premier Mandatory  Indian Wells şi Madrid, WTA Premier 5 Roma, WTA Premier Eastbourne şi WTA International Mallorca în primul an al colaborării lor.

De-a lungul carierei, Martina Hingis a jucat până acum în 82 de finale de dublu (60-22) din care 15 de Mare Şlem (12-3), iar Yung-Jan Chan în 43 (23-20), din care 3 de Mare Şlem (0-3).

Ordinea de joc – 19.08 – WTA & ATP Cincinnati

Rezultatele turneelor WTA

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com