Nu rata:

WTA Cincinnati 2017: Simona Halep bifează primul succes şi va juca în optimi!

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

3 Slideshow-uri a câte 5 imagini

Într-o partidă contând pentru turul 2 (R32) al turneului WTA Premier 5 “Western & Southern Open” care se dispută la Cincinnati:

Simona Halep (2 WTA) [2] – Taylor Townswend (SUA, 134) [Q] 6-4, 6-1

Partida a durat 1h6′.
Început bun în primul ghem de serviciu al Simonei. Dar apoi serviciul s-a dereglat brusc şi returul nu a incomodat-o pe Townsend. În aceste condiţii, americanca a putut să-şi pună în valoare forehand-ul devastator şi să conducă 4-2, după ce a terminat în avantaj o serie de 3 jocuri încheiate cu break.
A urmat intervenţia lui Darren Cahill şi – ca de fiecare dată – tenisul Simonei s-a îmbunătăţit, ca atins de o baghetă magică.
Ea şi-a adjudecat următoarele 7 ghemuri, schimbând registrul tactic. Cu un serviciu mult îmbunătăţit, ea a putut să dicteze condiţiile. Mingile lungi şi zigzag-urile cerute de Darren au scos în evidenţă lacunele importante ale lui Townsend.
La 3-0 în manşa a doua, Simona i-a permis lui Taylor să revină în joc, dar doar cât să mai câştige un joc.

Simona Halep a acumulat 105 puncte ATP şi un premiu financiar în valoare de 29.100 Ea aşteaptă acum deznodământul partidei Anastasija Sevastova (16) [15] – Roberta Vinci (42) – care se va disputa astăzi de la ora 18.00 – pentru a-şi afla adversara din optimile de finală.

Două rezumate – al doilea mai lung – ale partidei:


ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com