Nu rata:

WTA Cincinnati 2017: Simona Halep, interviuri la începutul turneului. Îşi cere scuze fanilor pentru meciul pierdut la Rogers Cup.

Simona Halep a acordat interviurile tradiţionale de dinaintea turneelor, la WTA Premier 5 Cincinnati.

În cel acordat pentru site-ul turneului (video la sfârşitul ştirii), Simona a spus:

Mă bucur să revin de fiecare dată la Cincinnati, căci am avut rezultate bune aici (semifinale în 2016, finală în 2015, sferturi în 2014 şi 2013, n.m.) şi mă bucur că sunt sănătoasă şi pregătită să joc.
Nu prea cunosc oraşul, dar am fost anul trecut la un parc de distracţii într-un montagne russe, aşa că am amintiri frumoase, dar şi dure în acelaşi timp, de acolo.
Îmi plac terenurile de aici, mingile – deşi zboară cam mult – îmi place atmosfera, căci vin mulţi fani.
M-am adaptat bine la hard, dar mai am nevoie totuşi de câteva meciuri ca să fiu 100% obişnuită cu suprafaţa.
Nu mă las distrasă de iminenţa US Open, căci mai sunt două săptămâni până atunci, încerc să mă concentrez pentru următorul meci, să-mi simt jocul şi să dau ce am mai bun pe teren de fiecare dată.
Ultimul meci n-a fost bun deloc, a fost dezamăgitor, n-am simţit mingea, dar acum trec la următorul turneu, încerc să-mi recapăt ritmul şi să muncesc din greu în fiecare zi.
N-am întâlnit-o niciodată pe Taylor, aşa că nu ştiu la ce să mă aştept, dar ştiu că este foarte puternică. Mă voi consulta cu antrenorul meu şi voi fi pregătită.

*

În alt interviu Simona povesteşte mai întâi odiseea drumului de la Toronto la Cincinnati – pe care a descris-o şi într-un album foto, postat pe Instagram Story (galeria de mai sus):

Darren mi-a spus că e complicat de găsit un zbor de linie şi m-a întrebat dacă vreau să închiriem un avion privat. Pentru prima dată în viaţa mea am spus da, am ajuns cu 5 minute înainte de decolare şi totul părea în regulă.
Dar când am văzut avionul m-am cam speriat. Darren mi-a zis să fiu calmă, căci totul va fi bine. A trebuit să ne oprim după 30′ la Buffalo pentru vamă şi atunci am zis: “Gata, eu nu mă mai urc în avionul ăla”. Am avut un atac de claustrofobie. Simţeam că nu aveam aer. Mă albisem la faţă. Era mic şi era foarte frig.
Restul echipei şi-a continuat zborul cu avionul, iar eu am închiriat o maşină cu care am venit la Cincinnati împreună cu Darren.  Bietul Darren, îmi pare rău pentru el (râde). Eu am condus două ore şi el patru. Dar călătoria cu maşina a fost relaxantă şi liniştită. Avionul se zgâlţâia prea mult. Îmi place să simt pământul.

Simona a mai spus legat de locul 1 WTA:

Nu mă mai gândesc la locul 1 WTA. Cred că dorinţa de a-l ocupa mă ţine puţin pe loc. Încerc acum să abordez fiecare partidă în parte şi dacă sunt capabilă şi merit acel loc, atunci că îl voi ocupa cu certitudine. Aşa că voi munci – muncă intensă în fiecare zi – şi voi încerca să câştig fiecare meci.

Despre înfrângerea de la Rogers Cup:

Nu pot să explic prea mult. Sunt cu adevărat dezamăgită de acea partidă. A fost o partidă îngrozitoare pentru mine. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva.
Vreau să-mi cer scuze fanilor şi celor care au venit la meci. Nu am putut simţi mingea. Astăzi (ieri, n.m.) m-am antrenat şi e puţin mai bine. Dar mai am un antrenament astăzi şi sunt convinsă că îmi voi reveni.

Credit Info, Foto & Video: wtatennis.com

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com