Nu rata:

WTA Doha 2018: Arbitra ţine scorul greşit şi nimeni nu observă.

În videoclipul de mai jos puteţi urmări două erori ale arbitrei croate Marija Čičak – una din cele mai reputate – la partida din turul 1 al turneului WTA Premier 5 de la Doha, Agnieszka Radwanska – Mona Barthel. Ea a ţinut greşit scorul în jocul 7 al setului decisiv, la 4-2 pentru Aga.
Incredibil este însă că, pe loc, nimeni nu a observat erorile, nici măcar jucătoarele.

Greşelile au început încă de la primul punct, când Barthel a servit, Aga a primit şi a câştigat punctul, dar arbitra a anunţat… 15-0.
Următorul punct a fost câştigat de Barthel şi lucrurile păreau intrate în normal, căci Čičak a anunţat 15 egal.
Dar la următorul punct, greşit de nemţoaică, arbitra o comite din nou şi anunţă: 30-15, în loc de 15-30.
Nici acum nimeni nu observă nimic.

Barthel îşi adjudecă următoarele două puncte, i se dă joc câştigat şi jucătoarele se îndreaptă către scaune.

Radwanska este însă anunţată de cineva din echipa ei, rememorează punctele, îşi aduce aminte de dreapta în out a lui Barthel de la al treilea punct, realizează eroarea şi începe să protesteze – intrigată, desigur – dar civilizat.

Marija Čičak este într-o stare de confuzie evidentă, dar în scurt timp primeşte confirmarea prin staţie că Aga are dreptate.

Jocul se reia, după o nouă greşeală a croatei care în loc de 40-30, a anunţat 30-40.

Sigur, Marija Čičak a avut o zi proastă, dar să nu observe nici jucătoarele, nici supervizorul, nici vreun spectator, nici comentatorii, care discutau despre… rolul antrenorului la OCC este lucru de mirare.

Barthel nu a intervenit absolut deloc în discuţie şi s-a conformat fără vreo vorbă deciziei de reluare a jocului 7. Fair-play? Sau realizase eroarea şi a tăcut?

Radwanska a câştigat până la urmă jocul şi apoi – ceva mai greu – partida.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com