Nu rata:

WTA Doha 2018: Monica Niculescu a pierdut, după ce a făcut spectacol în primul set.

Embed from Getty Images

Condusă de Caroline Wozniacki cu 4-1 în întâlnirea din optimile de finală ale turneului WTA Premier “Qatar Total Open”, Monica Niculescu a avut o revenire entuziasmantă, în cursul căreia a practicat acelaşi joc spectaculos şi eficient ca în timpul victoriei din turul 1.  A făcut tot ce a vrut pe teren, agresivă şi inventivă, astfel că adversara ei era complet debusolată.
4 jocuri câştigate consecutive au adus-o pe jucătoarea noastră în situaţia de a servi pentru set.
La 4-4, daneza a făcut o diversiune protestând îndelung către arbitrul de scaun legat de zgomotele pe care le-ar fi scos Monica după lovirea mingii, maimuţărindu-i loviturile şi spunând printre altele: “Doar aşa poate să câştige”.

Din acel moment, jocul româncei s-a prăbuşit, în special lovitura de rever cu care crease puncte magice până atunci.

Nu ştiu dacă întreruperea lui Wozniacki a fost cauza acestei căderi, dar putem să punem şi noi aceeaşi întrebare pe care a pus-o ea arbitrului:
“Doar aşa poate să câştige un lider WTA?”

Caroline Wozniacki (Danemarca, 1, 27 de ani) [1] – Monica Niculescu (92) [Q] 7-5, 6-1

Partida a durat 1h30′.

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com