Nu rata:

WTA Doha 2018: Simona Halep, interviul de dinaintea turneului.

Simona Halep a acordat tradiţionalul interviu de dinaintea turneului, la WTA Premier 5 “Qatar Total Open” (videoclip la sfârşitul ştirii):

Întrebare: Bună Simona, bine ai revenit la Doha. Ai fost campioană aici. Care este secretul pentru a câştiga acest titlu?

Simona: Mulţumesc! Este plăcut să revin aici la Doha. Mi-a plăcut mereu să joc aici. Am amintiri grozave din 2014.
Mă simt bine. Aştept să încep mâine şi sper că piciorul nu-mi va face probleme.

Întrebare: Ai început în forţă anul 2018, parcurs excelent la Melbourne, dar ai avut o dezamăgire în finală. Cu ce sentiment predominant ai rămas după acel turneu?

Simona: Mi-a fost greu după aceea. Dar am dat tot ce am avut în cele două săptămâni. Cred că a fost cel mai bun turneu de Mare Şlem al meu. Aşa că rămân cu lucrurile pozitive de acolo. Nu contează că am pierdut finala, ci că m-am calificat în altă finală de Mare Şlem şi asta îmi dă o stare mai bună pe teren.

Întrebare: Cât de mult te gândeşti la posibilitatea recuceririi locului 1 WTA în această săptămână?

Simona: Nu mă gândesc la asta. Nu mai e vorba de clasament. Am fost pe locul 1, aşa că acum e vorba de a juca turnee, de a câştiga turnee şi de ce nu, unul de Mare Şlem.

Întrebare: Ai avut un 2017 foarte reuşit. Ai menţionat titlul de Mare Şlem, este acesta ţelul tău principal pentru 2018?

Simona: Este ţelul meu pentru restul carierei, pentru că este ultimul lucru pe care îl mai am de realizat. Muncesc mult pentru asta, dar în tenis nu ştii niciodată, aşa că sunt pregătită pentru tot.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com