Nu rata:

WTA Doha 2018: Simona Halep, interviul de pe teren. După partidă a schimbat şi câteva mingi cu două fetiţe.

După partida câştigată într-o manieră autoritară în turul 2 (R32) al turneului WTA Premier 5 “Qatar Total Open”, Simona Halep a acordat obişnuitul interviu de pe teren (video 1) şi apoi a schimbat câteva mingi cu două tinere tenismene:

Announcer: Au fost condiţii meteo mult mai bune acum, decât atunci când ai întâlnit-o pe Ekaterina Makarova ultima oară la Washington, nu?

Simona: Da, mult mai bune. M-am simţit mult mai bine pe teren. Am venit după o accidentare. Am mai simţit dureri, dar m-am bucurat prea mult de meci şi totul a decurs în favoarea mea. Mă bucur nespus că sunt din nou la Doha şi că joc în faţa voastră. Vă mulţumesc.
Este important că am putut să câştig acest meci.

Announcer: Trebuie să te felicităm că ai atins cea de-a treia ta finală de Mare Şlem. Altă realizare excepţională de-a ta. Şi erai îngrijorată legat de piciorul tău. Acum totul pare perfect.

Simona: Nu chiar perfect, dar aproape perfect. Trebuie să fiu încrezătoare că va fi bine în turul următor, în partidele următoare.
Da, am făcut un turneu foarte bun în Australia, am fost tristă că nu am reuşit să-l câştig. A fost pentru a 3-a oară.
Daa voi continua să muncesc şi poate voi mai avea parte de altă finală şi poate o voi câştiga.

Announcer: 2014 a fost enorm! Ai câştigat la Doha al 8-lea titlu. De atunci ai mai câştigat 8. Ştiu că adori acest turneu.

Simona: Da, îl ador şi am amintiri frumoase din 2014. A fost unul din cele mai importante turnee la acea vreme. Mereu îl aştept cu plăcere şi sper că voi reuşi să joc un tenis mai bun şi să câştig câteva meciuri.

Announcer: Atât timp cât o să câştigi, se vor umple tribunele. Cred că au venit cu un charter de la Bucureşti. Ce spui despre toţi aceşti suporteri ai tăi?

Simona: Vă mulţumesc. Este extraordinar să am acest sprijin mereu. Peste tot unde mă duc am o mulţime de susţinători. E o mare plăcere să joc în faţa voastră şi vă mulţumesc din nou.

Announcer: Încântat să te revăd aici, Campioano. Succes în optimile de finală.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com