Nu rata:

WTA Doha 2018: Wozniacki nu încetează cu acuzaţiile la adresa Monicăi.

Galerie: Monica în timpul partidei de ieri
Credit Foto: Jimmie48 Photography / Tenis Dunyasi Magazine

La conferinţa de presă de după partida din optimile de finală ale turneului WTA Premier 5 “Qatar Total Open” (video 1), Caroline Wozniacki a continuat cu acuzaţiile la adresa Monicăi Niculescu, punând perioadele ei proaste de joc pe seama faptului că jucătoarea noastră ar fi încercat “să-i intre în cap”, ar fi dominat-o mental. A şi asemănat-o cu Putintseva – acuzaţie aberantă, fără nicio legătură cu realitatea – în ce priveşte tacticile folosite în circuit pentru a o împiedică să-şi etaleze jocul.

Apoi, liderul WTA a povestit că nu s-a certat cu arbitrul ci că i-a atras atenţia acestuia asupra faptului că Monica scotea sunetele la două secunde după ce lovea mingea, tocmai când ea se pregătea să returneze.
A dezvoltat o întreagă teorie pe tema gemetelor care sunt permise unei jucătoare atunci când evoluează împotriva ei, explicând şi că jucătoarea noastră n-a mai făcut aşa după intervenţia ei în forţă, de unde a dedus că zgomotele scoase de Monica erau premeditate.
Nici vorbă! Monica – din prea multă fineţe – s-a controlat pentru a nu o deranja, ceea ce i-a afectat probabil şi jocul.

În video 2 se aude clar dialogul pe care jucătoarea din Danemarca l-a purtat cu arbitrul, care-i respinge categoric reclamaţiile şi spune că atitudinea Monicăi este regulamentară, ceea ce în mod normal ar fi trebuit s-o lămurească definitiv pe Wozniacki, căci acesta nu avea niciun motiv să-i ia partea jucătoarei noastre.

Răspunsul Monicăi puteţi să-l urmăriţi în interviul acordat Digi Sport.


ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com