Nu rata:

WTA Doha 2019: Simona Halep, vicecampioană. Discursul de acceptare a trofeului.

Simona Halep a încheiat odată cu finala turneului WTA Premier “Qatar Total Open” o săptămână excelentă, începută cu cele două victorii decisive pentru succesul istoric al echipei României în sferturile de finală ale Fed Cup şi continuată cu alte 3 izbânzi aici, dar şi cu sfârşitul primului set şi începutul celui de-al doilea de astăzi, în care şi-a dat întreaga măsură a valorii.
Cum nici forţele ei fizice nu sunt inepuizabile, putem să ne arătăm la fel de satisfăcuţi ca ea, în discursul de acceptare a trofeului de vicecampioană (la sfârşitul ştirii).

Elise Mertens a câştigat – după a 3-a victorie consecutivă la o jucătoare din top 10 WTA – al 5-lea şi cel mai important titlu al carierei, primul de categoria Premier şi va urca datorită celor 410 puncte nete obţinute (470 acum – 60, pentru turul 2, anul trecut) până pe locul 16 WTA. Ea a fost recompensată cu un premiu financiar în valoare de 158.895 USD.

Simona rămâne cu acumulările cuvenite calificării  în finală – care îi vor permite să urce pe locul 2 WTA – şi cu un premiu financiar în valoare de 84.850 USD.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com