Nu rata:

WTA Eastbourne 2017: “În taxi cu Simona Halep”. Interviu acordat de jucătoarea noastră.

Simona Halep a acordat un interviu ziaristului Derren Howard de la săptămânalul “Eastbourne Herald”, care  apărut în ediţia electronică de ieri după masă a publicaţiei. Interviul a fost luat într-un taxi pe drumul  spre Eastbourne Downs, unde a avut loc evenimentul caritabil despre care am vorbit zilele trecute.

Ziaristul remarcă amabilitatea şi manierele alese al Simonei, ceea ce îl face să se mire, ştiind cât de dură trebuie să fie ca să atingă nivelul de competitivitate ce-i este necesar în competiţii.

După ce face o prezentare a carierei Simonei, apreciind că ea a ajuns acum la momentul culminat al acesteia, în pragul fotoliului de lider al clasamentului WTA, ziaristul evocă momentul finalei de la Roland Garros:

M-am simţit ca o spectatoare. Simţeam că Ostapenko nu are emoţii, nici măcar când era foarte aproape de victorie. Aşadar a meritat să câştige.

Legat de cum apreciază oraşul Eastbourne, fiind ajunsă aici pe ruta Roma, Madrid, Paris, Simona spune:

Îmi place. Am vedere la plajă, dar n-am aer condiţionat în cameră, aşa că n-am putut să dorm de cald ce a fost. Am întrebat şi mi s-a spus că majoritatea hotelurilor nu au. Probabil că nu este atât de cald mereu.
Altfel, nu sunt o mare amatoare a călătoriilor. Dar asta e meseria mea. Îmi place să stau acasă cu prietenii, cu familia şi singură. Câteodată e bine să fii doar cu tine însuţi.

Despre importanţa pe care o acordă turneului de la Eastbourne:

Iau turneul foarte în serios. Nu joc multe turnee pe an, doar 16-17, aşa că la fiecare vreau să mă implic 100%. Sunt aici, e un turneu bun înainte de Wimbledon. Sunt multe jucătoare valoroase prezente şi iarba poate aduce neprevăzutul. Un serviciu puternic poate fi important. Eu nu am aşa ceva, dar am slice-ul. Pot să-mi folosesc slice-ul.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com