Nu rata:

WTA Eastbourne 2017: Simona Halep luptă cu înverşunare şi se califică în sferturile de finală!

În partida din optimile de finală ale turneului WTA Premier “Aegon International Eastbourne” întreruptă ieri:

Simona Halep (2 WTA) [2] – Tsvetana Pironkova (Bulgaria, 149) [LL] 6-7(6), 7-6(4), 7-5

Partida a durat 2h40′.

Credit Info: wtatennis.com

Ca excepţie, să începem cu adversara Simonei: Tsvetana Prionkova a făcut un meci cu adevărat excepţional, niciun pas înapoi, un joc curat, cu greşeli puţine, cu soluţii inteligente şi cu un mental foarte solid.

În aceste condiţii, meritul Simonei este unul foarte mare: a avut puterea să lupte pentru fiecare minge, a făcut complet abstracţie de scorul întregistrat pe tabelă, de zgomotul de fond care nu se întâlneşte nici la turneele ITF, de faptul că după foarte multă vreme a jucat pe un teren periferic, fără tribune.

A reuşit să revină de la 1-3 la 5-3, în setul doi şi apoi să blocheze revenirea bulgăroaicei care o dusese în tie-break, iar în decisiv a revenit de la 2-4 la 4-4 şi de la 4-5 a reuşit o serie superbă de 3 ghemuri consecutive.

Simona Halep s-a calificat astfel în sferturile de finală, unde o va întâlni tot astăzi – pe terenul 2, după partida Steve Johnson – Daniil Medevedev –  pe Caroline Wozniacki (Danemarca, 6 WTA) [6], cu menţiunea că terenul şi ora pot fi schimbate de către organizatori.

 

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com