Nu rata:

WTA Eastbourne 2018: Mihaela Buzărnescu revine spectaculos şi se califică în optimile de finală!

Credit foto: Twitter James Peeling

Mihaela Buzărnescu a reuşit să obţină a doua victorie la turneul WTA Premier “Nature Valley International”.

În partida din turul 2 (R32):

Mihaela Buzărnescu (28 WTA) – Kiki Bertens (Olanda, 20) [12] 3-6, 7-6(5), 6-3

Partida a durat 2h39′.
Mihaela a început în forţă partida, dar apoi iniţiativa a trecut de partea cealaltă şi Bertens a reuşit să câştige 5 jocuri la rând.
Dominarea olandezei a continuat şi în setul 2, Mihaela părând obosită, lipsită de claritate şi răbdarea de a construi. 5-2 pentru Bertens şi când totul părea pierdut, jucătoarea noastră a revenit. Fără să aibă de înfruntat vreo minge de meci, ea a dus setul în tie-break, pe care l-a dominat şi în care a stopat revenirea olandezei.
Jocul ei renăscuse, luciditatea era redobândită, astfel că în decisiv adversarul cel mai important a rămas psihicul ei suprasolicitat şi care spre sfârşitul partidei şi-a găsit exprimări verbale nu tocmai fericite la adresa ei însăşi, dar şi îndreptate spre arbitră. Noroc că partea mai violentă a fost pe româneşte.
Totuşi, ea a reuşit datorită unei voinţe ieşite din comun să depăşească şi acest obstacol şi să-şi apere până la sfârşit break-ul reuşit în jocul 5.

Mihaela acumulează 55 puncte WTA şi un premiu în valoare de 11.140 USD pentru calificarea în optimile de finală, unde o va întâlni pentru a doua oară în carieră pe Jelena Ostapenko (Letonia, 12) [5].
La prima lor întâlnire, Mihaela câştiga pe 14 februarie anul acesta – în turul 2 (R32) al turneului WTA Premier 5 Doha – 6-1, 6-3 în 1h5′ şi obţinea astfel prima victorie la o jucătoare din top 10 WTA.

Ostapenko a eliminat-o astăzi 6-3, 7-5 în 1h28′ pe Kaia Kanepi (Estonia, 44).

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com