Nu rata:

WTA Hobart 2018: Mihaela Buzărnescu se califică în semifinale şi intră în top 50 WTA!

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Două Slideshow-uri a câte 5 imagini din timpul partidei de astăzi

Mihaela Buzărnescu s-a calificat astăzi în cea de-a doua semifinală a carierei în circuitul WTA, după cea de la WTA International Linz 2017, în urma victoriei din sferturile de finală ale turneului “Hobart International”:

Mihaela Buzărnescu (57 WTA) – Alison Riske (SUA, 89, clasament maxim: 36 WTA/ mai 2017, 27 de ani) 7-6 (5), 6-1

Partida a durat 1h30′.
În primul set, Mihaela a revenit de la 2-5 – la 3-5 a salvat două mingi de set pe serviciul adversarei –  iar la 5-6, a mai salvat 3 pe propriul serviciu.
Manşa a doua a fost o demonstraţie de tenis a Mihaelei, care a jucat excepţional şi rezultatul s-a văzut pe tabelă, niciunul dintre jocuri nefiind decis în prelungiri.

Cele 110 puncte WTA dobândite de Mihaela pentru calificarea în semifinale îi asigură intrarea în top 50, mai precis pe locul 47, pe care doar Giorgi i-l poate răpi dacă va câştiga turneul de la Sydney.

Premiul financiar cu care va fi recompensată Mihaela este de 11.500 USD.

În semifinale, Mihaela o va întâlni pe Lesia Tsurenko (Ucraina, 43) [5], care astăzi a trecut de Aryna Sabalenka (Belarus, 69): 6-1, 6-1 în 1h6′.

One Comment

  1. ViR

    11/01/2018 at 2:38 pm

    Fenomenul Buzarnescu continua sa faca ravagii ! daca ar fi fost ca la fotbal, cred ca sumele de evaluare ar fi fost fabuloase – adica, de necrezut si de neimaginat ! jucatoare completa, aparare si atac, lovituri puternice si rapide, precizie si tenacitate, distribuie mingile in orice punct de pe teren !
    esti gata sa-ti pui toate sperantele in jocul practicat de Mihaela si ea este capabila sa ne aduca bucuria iubitorului de sport de performanta ! mai putina crispare / mai multa degajare da o nota de siguranta si o dezinvoltura extrem de benefica ! concentrare pe joc si detasare de la alte preocupari sau inconveniente ! urmeaza testul TSURENKO si s-a nimerit sa fie tocmai in SF – poate experienta si dorinta de a juca Finala vor fi suficiente pentru ca Mihaela sa fie ea insasi, sa se exprime total si foarte inspirat ! Succes ! 11-Jan-2018 , 14:32 – joi

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com