Nu rata:

WTA Indian Wells 2018: Simona Halep a câştigat primul meci.

 

Galerie
Sursă Foto: WTA Romania

Simona Halep a câştigat prima partidă pe care a disputat-o la WTA Premier Mandatory “BNP Paribas Open“, cea din turul 2 (R64):

Simona Halep (1 WTA) [1] – Kristyna Pliskova (Cehia, 77) 6-4, 6-4

Partida a durat 1h15′.
Nu a fost cel mai convingător joc al Simonei astăzi, dar la Media Day ne avertizase că revenirea după pauză este dificilă, că nu simte încă bine mingea.
Ceea ce s-a adeverit şi în începutul ezitant de partidă, când Kristyna a avut iniţiativa, reuşind să-şi folosească deseori forehand-ul năprasnic. Aceasta doar până la 1-3, căci apoi Simona a început să-şi facă jocul obişnuit, a găsit unghiurile şi a impus ritmul convenabil ei.
Iar de la 3-4 s-a dezlănţuit cu cel mai bun joc, tradus în 6 game-uri câştigate la rând: primul set şi 3-0 în al doilea. A fost probabil un efort prea mare, căci a urmat un reflux: 3-3, pentru ca apoi liderul WTA să revină în forţă pentru finalul partidei.

Credit Info: wtatennis.com

Simona acumulează 65 de puncte pentru calificarea în turul 3 şi îndeplineşte prima condiţie necesară în cursa pentru păstrarea locului 1 WTA şi după Indian Wells: acum Caroline Wozniacki trebuie să câştige turneul pentru a râvni la această poziţie.

Premiul finanicar dobândit de Simona creşte la 47.170 USD.

Adversara ei din turul 3 va fi decisă în partida Caroline Dolehide (SUA, 165) – Dominika Cibulkova (Slovacia, 30) [30], care se va disputa mai târziu.

 

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com