Nu rata:

WTA Indian Wells 2018: Simona Halep, la “Ziua media”. Declaraţii, fotografii.

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

4 Slideshow-uri a câte 5 / 3 imagini: Simona Halep la Media Day

Simona Halep a participat ieri la Media Day – ziua media, în marja turneului WTA Premier Mandatory “BNP Paribas Open” de la Indian Wells.

Întrebată fiind dacă şi-a revenit după înfrângerea din finala Australian Open, Simona a răspuns, amuzându-i pe ziarişti:

Câte săptămâni au trecut de atunci? Pot să spun că acum mi-am revenit, dar a fost greu.

Şi a continuat:

De fiecare dată sunt dezamăgită când pierd un meci, o finală, dar aceasta a fost specială, la fel ca cea de la Roland Garros de anul trecut, aşa că mi-am revenit mai greu după ele.
Dar important este că am reuşit să joc din nou o finală. Ea a fost mai puternică decât mine pe finalul partidei. Am acceptat asta, am de muncit şi mai mult.
Şi dacă voi mai avea o astfel de oportunitate, poate voi şti cum să gestionez o situaţie când adversara cere la 4-3 time-out medical.

Toate fetele din top 10 sunt foarte bune, nivelul nostru este similar, fiecare turneu este deschis oricărui rezultat. Dar este mai interesant aşa, devine mai palpitant, mai distractiv să schimbăm mai des numărul 1.
Nu vreau să spun că a fost plictisitor să o vedem pe Serena câştigând tot timpul şi fiind numărul 1 mereu, pentru că este o mare campioană, dar acum este diferit şi cred că este mai interesant.

Nu simt presiunea, am mai fost aici, desigur că aştept mai mult de la mine acum, dar vreau să mă şi înţeleg mai bine.
De exemplu, când am ajuns aici, am fost puţin necăjită, căci nu am simţit de cum am intrat pe teren mingea, dar Darren, antrenorul meu, mi-a spus: “ai stat departe de teren trei săptămâni, e normal să ai fluctuaţii”.
Am în plan să-mi îmbunătăţesc jocul muncind mai mult şi odată împlinit acest deziderat, nu mă mai gândesc la clasament, ci mă antrenez pentru un titlu de Mare Şlem, dar şi pentru alte victorii de turneu.

Despre jucătoarele care s-au întors după ce au născut:

Este curios să te întorci după ce ai avut un copil, n-am de gând să fac asta, dar le admir pentru puterea lor.

Mereu caut perfecţiunea, dar pe de altă parte ştiu că ea nu există. Aşa că e ceva ciudat în asta: caut ceva ce nu există.
Am lucrat cu cineva în această direcţie, adică să fiu mai tolerantă cu mine însămi şi să înţeleg că este imposibil să fiu mereu 100% pe teren şi atunci am nevoie de timp.
Am progresat în această direcţie şi probabil că de aceea am devenit numărul 1.

Link pentru înregistrarea video

Simona studiind ghidul media WTA 2018 (sursă IG Story)

 

 

 

 

 

 

 

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com