Nu rata:

WTA Indian Wells 2018: Sorana Cîrstea a învins-o pe Monica Niculescu. Urmează Venus Williams.

Galerie
Surse Foto & Video: Twitter WTA Romania, kamil‏ & Chase Urban

Sorana Cîrstea (35 WTA) – Monica Niculescu (71 WTA) [Q] 6-2, 6-3

Partida a durat 1h17′.
Joc desfăşurat în nota pe care o aşteptam, doar că Sorana a fost mult mai agresivă ca de obicei, a venit foarte des la fileu, şi-a asumat şi nereuşite, dar şi-a impus astfel ritmul,  nelăsând-o pe Monica să o uzeze în raliuri lungi.
Sorana a adoptat tactica potrivită pentru această întâlnire – sfătuită din nou excelent de Adrian Cruciat – atacuri la fileu, preferabile celor mai riscante din spate şi în plus a ţinut numărul erorilor neforţate sub control. 
Monica şi-a arătat şi astăzi spiritul de luptătoare, când la 0-5 – urmare a unei serii de 7 jocuri consecutive câştigate de Sorana, a salvat 3 mingi de meci şi a mai câştigat alte două game-uri. A fost însă prea târziu.

Credit Info: wtatennis-com

Sorana Cîrstea a acumulat 35 de puncte WTA – 10 la ediţia trecută – va fi răsplătită cu un premiu financiar în valoare de 25.465 USD şi o va întâlni în turul 2 pe Venus Williams (SUA, 8) [8] cu care are un palmares direct: 0-1.

Monica Niculescu rămâne cu cele 30 de puncte obţinute în calificări – 35 la ediţia trecută (tur 2) şi cu premiul financiar – 15.610 USD – cuvenit primei manşe.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com