Nu rata:

WTA Istanbul 2018: Irina Begu salvează o minge de meci şi apoi domină autoritar partida! S-a calificat în a doua semifinală a sezonului!

Credit Foto: istanbulcup.org

Irina Begu a câştigat astăzi al treilea meci la turneul WTA International “TEB BNP Paribas Istanbul Open” şi s-a calificat în a doua semifinală a sezonului, după cea de la WTA International Shenzhen şi a doua consecutivă la acest turneu.

În partida din sferturile de finală:

Irina Begu (37 WTA) [7] – Donna Vekic (Croaţia, 54) 3-6, 7-6(1), 6-1

Partida a durat 2h14′.
Irina a început partida cu un break, dar n-a putut menţine ritmul şi şi-a pierdut de două ori serviciul, Vekic reuşind astfel să încline balanţa primului set în favoarea ei.
Croata a început mai bine şi manşa a doua şi a condus cu 4-2. De la 4-3 s-a câştigat doar cu returul, astfel că Donna Vekic a servit de două ori pentru partidă: la 5-4 şi 6-5, scor la care a avut o minge de meci.
Odată aceasta salvată, a început o cursă de urmărire marca “Irina Begu”, care ca mai mereu a fost şi acum încununată de succes, pe fondul unui joc excelent: un tie break adjudecat categoric şi un set decisiv în care a câştigat de 3 ori pe serviciul adversarei.

Irina acumulează 110 puncte WTA, un premiu financiar în valoare de 11.500 USD pentru calificarea în semifinale, unde o va întâlni pe Pauline Parmentier (Franţa, 122, clasament maxim: 40 WTA / iulie 2007, 32 de ani), care astăzi, a beneficiat de abandonul favoritei principale, Caroline Wozniacki (2) [1].

Irina are un palmares direct: 3-2 cu Parmentier.

Credit Info: wtatennis.com

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com