Nu rata:

WTA Linz 2017: Mihaela Buzărnescu, rezultat excepţional – a învins-o pe Anett Kontaveit!

Mihaela în timpul partidei de astăzi
Credit Foto: WTA Linz

În primul tur (R32) al turneului WTA International “Upper Austria Ladies Linz”, Mihaela Buzărnescu a obţinut un rezultat excelent în faţa unei jucătoare mai tinere dar cu victorii în acest an la Garbine Muguruza, Angelique Kerber printre altele, şi şi-a adăugat cea de-a 4-a victorie la acest turneu, după cele 3 din calificări.

Mihaela Buzărnescu (105 WTA) [Q] – Anett Kontaveit (Estonia, 35, clasament maxim: 27 / iulie 2017, 21 de ani) [4] 7-6(8), 6-3

Partida a durat 1h39′
Mihaela a jucat de la început şi până la sfârşit de parcă până la 29 de ani ar fi jucat doar în circuitul WTA, sigură pe ea, practicând un tenis de calitate, spectaculos, cu desene frumoase pe teren, un joc foarte bun la fileu şi mai ales cu nervii tari.
A început în forţă, 4-1 (două break-uri) şi a rămas stăpână pe situaţie chiar şi după ce Kontaveit a revenit: 4-5 şi a avut la acel scor prima minge de set. A dus manşa în tie-break, unde la 5-6 a mai salvat o minge de set, apoi  s-a impus, după ce a ratat la rându-i două oportunităţi.
În manşa a doua, după ce a început prin a-şi pierde serviciul Mihaela a răsturnat definitiv situaţia: cu două break-uri a făcut 4-1, avantaj pe care şi l-a păstrat până la final.

Mihaela acumulează 30 de puncte WTA – care se adugă celor 18 din calificări – datorită cărora se situează în clasamentul live în interiorul top 100, dar mai are jucătoare în spate care mai sunt active în cele 3 turnee ale săptămânii, aşa că mai aşteptăm puţin până să facem excepţionalul anunţ.

În optimile de finală, Mihaela va juca împotriva învingătoarei din partida Ajla Tomljanovic (Croaţia, 177) – Monica Puig (Puerto Rico, 67), care va începe la ora 17.00.

Credit Info: wtatennis.com

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com