Nu rata:

WTA Luxemburg 2017: Sorana Cîrstea s-a retras în setul doi.

Sorana Cîrstea (37 WTA) a abandonat astăzi în setul doi al partidei din primul tur al turneului “BGL BNP Paribas Luxembourg Open” pe care a disputat-o cu Veronica Cepede Royg (Paraguay, 78) la scorul 7-5, 3-2 pentru aceasta din urmă, după 1h30′.

Deranjată de la începutul partidei de o problemă la un tendon al piciorului stâng, Sorana şi-a revenit pe parcurs, a revenit de la 1-3, de unde s-a mers cu serviciul până la 5-5. În prelungirile jocului 11, jucătoarei noastre i s-a refuzat un as, dat afară de arbitrul de linie, ea s-a enervat, şi-a pierdut concentrarea şi nu a mai câştigat decât un punct până la sfârşitul manşei.
Sorana a început foarte bine setul 2 – 2-0 – dar problema la picior şi-a făcut din nou apariţia, acum mai insistentă, căci şchiopăta vizibil. Tratamentul primit în afara arenei nu a ajutat-o, căci după revenire nu a mai putut să joace decât câteva mingi.

Cum acesta era oricum ultimul turneu al anului pe care îl avea în calendar, Sorana are timp de recuperare şi de pregătire pentru viitorul sezon, în care va porni de pe o poziţie bună în clasament.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com