Nu rata:

WTA Miami 2018: Irina Begu şi Monica Niculescu, în programul zilei de astăzi.

Credit Foto: Neal Trousdale pentru opentenis.ro

Înainte de a prezenta programul jucătoarelor noastre de astăzi la WTA Premier Mandatory “Miami Open presented by Itaú”, să spunem că în dreptul adversarei liderului WTA din turul 2 (R64) s-a mai rezolvat o necunoscută.
Se ştia că Simona Halep urmează să o întâlnească pe învingătoarea dintre Veronica Cepede Royg (Paraguay, 78) şi o jucătoare venită din calificări. Acum adversara jucătoarei din Paraguay a fost determinată în persoana lui Océane Dodin (Franţa, 98) [LL].
Învinsă în turul 2 al calificărilor, Dodin a intrat pe tablou în calitate de lucky loser, înlocuind-o pe Belinda Bencic, motivul oficial al retragerii elveţiencei fiind o accidentare la piciorul drept.

*

Astăzi vor evolua în primul tur (R96) tocmai cele două jucătoare care şi-au aflat aseară adversarele: Irina Begu şi Monica Niculescu (sesiunile încep pe toate terenurile la ora 17.00).

  •  în a doua partidă de pe terenul 9 – acolo unde Monica a jucat şi ieri – în jurul orei 18.30 va începe partida:

Monica Niculescu (70 WTA) [Q]Yulia Putintseva (Kazahstan, 75, clasament maxim: 27 WTA / februarie 2017, 23 de ani)

Palmares direct: 3-0

Credit Info: itftennis.com

Yulia Putintseva ocupă locul 80 în clasamentul sezonului 2018, urmare a sfertului de finală de la WTA International Taipei, a tururilor 2 de la WTA International Hobart, Australian Open – unde a fost eliminată de Ana Bogdan (104) – şi WTA Premier Mandatory Indian Wells.
La WTA International Auckland şi WTA Premier Doha a pierdut în primul tur.
Are 3 victorii la jucătoare din top 100 în acest sezon: la Alison Van Uytvanck (50), Heather Watson (68) şi Naomi Osaka (70) – tur 1 Hobart.
A pierdut inclusiv la Ysaline Bonaventure (183) şi în Fed Cup la Ankita Raina (India, 255).

  • a 4-a partidă de pe terenul 7, în jurul orei 21.30:

Irina Begu (37 WTA) – Danielle Collins (SUA, 93, aflată la cel mai bun clasament al carierei, 24 de ani) [Q]

Palmares direct: 0-0

Danielle Collins ocupă locul 37 în clasamentul sezonului 2018. Înaintea excelentului turneu pe care l-a făcut la WTA Premier Mandatory Indian Wells şi care a adus-o pentru prima dată în top 100 WTA – optimi de finală – ea câştigase turneul WTA 125k Newport şi jucase sferturi de finală la WTA 125k Indian Wells. La Australian Open a pierdut în turul 3 al calificărilor şi la ITF 100k Midland în turul 1.
În afară de victoria la Madison Keys (14), ea a mai învins-o anul acesta pe Magda Linette (56). Dar a pierdut şi la Françoise Abanda (126) sau Denisa Allertova (130).

Ordinea de joc – 21.03 – Miami 2018

Tablourile turneelor WTA

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com