Nu rata:

WTA Miami 2018: Simona Halep, conferinţă de presă după victoria din turul 2. Rezumatul partidei.

Credit Foto: sina.com

În conferinţa de presă (videoclip 1) acordată după victoria din turul 2 (R64) de la WTA Premier Mandatory Miami (videoclip 2 – rezumat), Simona Halep a fost întrebată despre episodul “rachetă trântită – avertisment – murmure dezaprobatoare ale publicului” din jocul 4 al setului decisiv (videoclip 3 – Sursă Digisport):

Simona: Putem să vorbim despre rachetă. E terminată. I-am dat-o unui copil de mingi. A fost o reacţie de moment, care cred că a fost benefică, pentru că m-a relaxat niţel. Am fost prea tensionată astăzi, am jucat rău, dar sunt şi zile din astea. Important e că n-am renunţat şi de aceea am şi câştigat. N-am jucat bine, dar atunci când câştigi iei doar lucrurile bune.

Ea a jucat foarte bine, a lovit puternic. La un moment dat nu ştiam unde o să vină mingea. Nu mai jucasem împotiva ei. A servit bine, cu peste 100 de mile pe oră, ceea ce e bine.

Nu pot să vă spun prea multe despre această partidă, pentru că nu prea ştiu cum a fost. Ştiu doar că am jucat rău, dar până la urmă a fost o zi de muncă încununată de succes şi o iau ca atare.

Despre partida care urmează, cu Agnieszka Radwanska:

Este mereu dificil de jucat împotriva ei, pentru că este foarte inteligentă. Joacă moale, aşa că nu va fi ca astăzi, dar este foarte deşteaptă pe teren. Va trebui să fiu mai agresivă ca astăzi, va trebui să iau mingea mai repede. Vom vedea ce va fi, dar cu certitudine va fi un meci dur, pentru care sunt pregătită. Sunt dispusă să alerg, am venit aici pentru a juca din ce în ce mai bine.

Mă simt mai puternică, nu mai intru în panică atunci când trebuie să joc set decisiv, sunt relaxată şi lupt până la capăt. Astfel capăt convingerea că am şanse mari să câştig meciul şi îmi urmez drumul.

Legat de subiectul maternitate – cap de serie protejat:

Când cineva aduce un copil pe lume, este ceva mai presus decât sportul, un lucru foarte special în viaţă şi nu aş avea nimic împotrivă dacă cineva clasat pe locul 1, care trece prin această experienţă, la revenire să fie cap de serie principal, la cele 8 turnee unde beneficiază de clasament protejat.


ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com