Nu rata:

WTA Miami 2018: Simona Halep, inteviul de dinaintea turneului.

Embed from Getty Images

Slideshow 4 imagini: Simona la Media Day

Simona Halep a acordat tradiţionalul interviu de dinaintea turneului, la WTA Premier Mandatory “Miami Open presented by Itaú”:

Întrebare: Bine ai venit la Miami! Cum te simţi la revenirea în Florida?

Simona: Mulţumesc. E mereu plăcut să revin aici. E un oraş frumos, un loc bun pentru tenis. Vremea este bună, chiar dacă umiditatea e uneori în exces.

Î.: Ai avut un început excelent de an, victorie de turneu la Shenzhen, finală la Australian Open. Ce părere ai despre sezonul tău de până acum?

Simona: Sunt foarte mulţumită, pentru că am jucat excelent la începutul anului. Am căpătat multă încredere datorită acestor rezultate. Apoi a venit accidentarea şi nu a fost uşor, căci a trebuit să fac o pauză de câteva săptămâni, iar când am revenit la Indian Wells, fiecare meci a fost greu, dar încerc să ajung din nou la cel mai bun nivel al meu şi să fiu încrezătoare.

Î.: Revenirea de la Melbourne de după accidentarea la gleznă a fost incredibilă. Ce tratament de recuperare ai urmat?

Simona: Am urmat un tratament pentru gleznă şi pentru picior, dar cel mai important a fost că repausul a fost complet, fără alergări, fără tenis. Dar, în asemenea cazuri, reintrarea este mereu foarte dificilă.

Î.: Urmează un turneu lung. Cum eşti pregătită pentru el?

Simona: Sunt bine pregătită. Sunt gata să încep turneul. Ştiu că fiecare meci va fi dur, căci este un turneu important. Dar îmi propun să rămân pozitivă şi să câştig meciuri.

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com