Nu rata:

WTA Montreal 2016: La adăpostul unui serviciu excelent, Simona Halep se califică repede în sferturile de finală!

Astăzi, în optimile de finală ale turneului WTA Premier “Rogers Cup” de la Montreal, Simona Halep a dominat cu autoritate partida cu Karolina Pliskova. Motivul principal al acestei dominări a fost serviciul Simonei, astăzi excelent. Nu numai punctele obţinute direct cu serviciul au contribuit la victorie, ci faptul că la adăpostul lui, Simona a putut să-şi etaleze nestigherită toată gama de lovituri pe care i le cunoaştem, să o facă tot timpul şi aproape de fiecare dată cu mare acurateţe. Apoi serviciul i-a permis să câştige bătălia mentală cu adversara ei, ale cărei lovituri năprasnice şi-au pierdut din intensitate, dar mai ales din precizie, în faţa siguranţei de sine pe care o degaja Simona.

Cu acest serviciu păstrat meci de meci, devenit o a doua natură, după cum îşi propunea Darren Cahill pentru Simona, la începutul colaborării lor, putem să sperăm cât de repede la realizări foarte importante din partea ei.

Simona Halep (5) [5] – Karolina Pliskova (17) [14] 6-3, 6-3

Partida a durat 1h7′.

(click pentru a naviga în galerie. Credit Info: wta tennis.com)

În sferturile de finală, Simona – care a acumulat 190 de puncte pentru această calificare – o va întâlni pe învingătoarea din partida Svetlana Kuznetsova – Petra Kvitova, care va începe imediat.

 

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com