Nu rata:

WTA Moscova 2018: Simona Halep, interviul de dinaintea turneului.

Simona Halep a acordat la WTA Premier “VTB Kremlin Cup tradiţionalul interviu de dinaintea turneului:

Întrebare: Ţi-ai asigurat locul 1 WTA, cum te simţi după această realizare?

Simona: Mă simt minunat. Sunt foarte fericită că sunt în frunte pentru al doilea an la rând. A fost un an extraordinar, cel mai bun al carierei mele. Să termin prima şi titlul de Mare Şlem îl face foarte special şi aşa va rămâne mereu în inima mea.

Eşti o atletă ieşită din comun, un idol pentru tinerii jucători, în special pentru cei din ţara ta, România. Ai câştigat multe titluri, cum faci faţă acestui statut atunci când eşti în ţara ta? Şi cum reuşeşti să-ţi păstrezi acelaşi nivel al jocului de-a lungul unei perioade atât de îndelungate?

Sunt foarte concentrată la ce fac pe teren, am muncit din greu în fiecare zi, am fost foarte motivată de-a lungul sezonului, nu am lăsat să treacă timpul fără să-mi implementez acumulările în joc. Nu am renunţat niciodată şi am încercat tot timpul să devin din ce în ce mai bună.
Toate aceste m-au ajutat să rămân timp de 4-5 ani în top.
Cât despre statutul meu în România, nu-mi este uşor, pentru că ţara noastră este mică. În acest moment nu avem mulţi jucători care să performeze în acest sport.
Lumea mă recunoaşte pe stradă, toţi vor o fotografie sau un autograf. Mă bucură mult aceste clipe, dar îmi este şi greu. Căci atunci când ies, nu mi-e uşor să fiu singură sau să am parte de linişte. Încerc să văd partea bună şi să accept că uneori trebuie să plăteşti preţul succesului.

Cum preferi Moscova? Vara sau toamna?

Am fost doar în acestă perioadă, n-am fost vara, dar cred că este frumoasă tot timpul.

Preluare Info & Foto: kremlincup.ru

 

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com