Nu rata:

WTA Nottingham 2018: Buzărnescu / Watson, în sferturi la dublu, după ce le-au eliminat pe favoritele principale. Adversara Mihaelei din sferturile de simplu.

Embed from Getty Images

Slideshow – 4 imagini din timpul partidei de astăzi

După ce a câştigat partida din optimile de simplu la WTA International “Nature Valley Open”, care se dispută la Nottingham, pe iarbă, Mihaela Buzărnescu a revenit pe teren pentru partida din primul tur al probei de dublu (R16).

Şi aici a câştigat:

Mihaela Buzărnescu (41 WTA la dublu) / Heather Watson (Marea Britanie, 69) – Lyudmyla Kichenok (Ucraina, 37) / Alla Kudryavtseva (Rusia, 38) [1] 1-6, 6-2, [10-4] în 1h6′.

Mihaela şi Heather vor fi recompensate cu câte 60 de puncte WTA şi un premiu financiar în valoare de 1.820 USD pentru calificarea în sferturi, unde le vor întâlni pe Priscilla Hon (Australia, 95) / Dalila Jakupovic (Australia, 51).

Partida se va disputa mâine, în al 4-lea meci de pe terenul 2, după odihna cuvenită lui Heather, care va juca şi la simplu, mai devreme.

*

Între timp a fost desemnată şi adversara Mihaelei din sferturile de finală ale probei de simplu. Ea este Naomi Osaka (Japonia, 18, aflată pe cel mai bun loc al carierei, 20 de ani) [3], cu care Miki nu a mai jucat până acum.

Meciul nu se va disputa mâine.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com