Nu rata:

WTA Nottingham 2018: Mihaela Buzărnescu a câştigat pe linia de sosire, după ce ratase două şanse mai devreme.

Galerie: Mihaela, la antrenamentul de ieri
La sfârşitul ştirii, videoclip din timpul partidei de astăzi
Credit Foto: Twitter Michael@lobwinners / Abigail Johnson @abigailtennis

În primul tur (R32) al turneului WTA International – dotat cu premii în valoare de 250.000 USD – “Nature Valley Open”, care se dispută la Nottingham, pe iarbă:

Mihaela Buzărnescu (30 WTA) [5] – Veronica Cepede Royg (Paraguay, 120) 6-2, 3-6, 7-6(5)

Partida a durat 2h6′.
Mihaela a câştigat primul set fără probleme: două break-uri – în jocurile 3 şi 7 – la niciunul.
În setul 2, între jocurile 4 şi 8 s-a câştigat cu returul, din această serie de break-uri, Mihaela ieşind cu unul mai puţin.
În decisiv, s-a câştigat cu serviciul până la 5-4, scor la care Miki a avut două mingi de meci pe serviciul adversarei, pe care le-a ratat, pe prima cu un rever în fileu, chiar de lângă acesta.
A urmat răbufnirea obişnuită, care a făcut-o curioasă şi pe arbitră: “Nu înţeleg ce zici, căci nu ştiu limba, dar nu sună bine.” Curiozitatea ei a rămas nesatisfăcută, dar Mihaela a ajuns să fie condusă în tie-break cu 5-3. Scor de la care ne-a scutit şi pe ea şi pe noi de o mare întristare cu 4 puncte câştigate consecutiv.

Credit Info: wtatennis.com

Nici după meci, Mihaela nu depăşise şocul mingilor de meci ratate, confesându-i-se arbitrei, legat de stresul la care este supusă.
Suntem convinşi că o să-i treacă supărarea, că se va obişnui repede cu suprafaţa, mai ales că numărul de aşi serviţi – 13(!) – este dătător de mari speranţe pentru sezonul ce de-abia a început pe suprafaţa rapidă.

De altfel, aceasta s-a şi întâmplat, căci Miki tocmai a postat pe Twitter:

Haide! Victorie în primul tur cu 7-6 în decisiv (emoji care râde). Bucuroasă să revin pe iarbă la #NatureValleyOpen Thanks @SofibellaUSA @COTNARI şi @ClinicaDrBarbu pentru sprijin!

Mihaela acumulează 30 de puncte WTA şi un premiu financiar în valoare de 3.400 USD pentru calificarea în optimile de finală, unde o va întâlni pentru prima dată în carieră pe Irina Falconi (SUA, 152, clasament maxim: 63 WTA / mai 2016, 28 de ani) [Q].

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com