Nu rata:

WTA Nottingham 2018: Mihaela Buzărnescu, la a 5-a calificare în sferturile de finală la un turneu din circuit.

Embed from Getty Images

Mihaela Buzărnescu s-a calificat astăzi pentru a 5-a oară în sferturile de finală ale unui turneu WTA International, după Linz 2017, Hobart, Praga şi Strasbourg, ultimele 3 în 2018.

Astăzi, în optimile de finală ale WTA International “Nature Valley Open”, care se dispută la Nottingham, pe iarbă, ea a obţinut a doua victorie aici:

Mihaela Buzărnescu (30 WTA) [5] – Irina Falconi (SUA, 152) [Q] 6-3, 5-7, 6-3

Partida a durat 2h1′.
Mihaela s-a distanţat devreme în primul set: 4-1 şi i-a interzis revenirea adversarei, care făcuse un re-break pentru 4-2.
În manşa a doua, Miki şi-a pierdut serviciul în primul joc, dar a egalat la 4. Însă, încă 3 jocuri câştigate de fiecare cu returul au lăsat-o pe Falconi în avantaj.
Decisivul a fost la discreţia jucătoarei noastre – 5-0 – dar cu ceva greutăţi la închiderea partidei: două mingi de meci ratate la 5-1 (pe serviciul ei) şi  încă una la 5-2 (cu returul). A 4-a i-a adus calificarea în sferturi.

Mihaela acumulează 60 puncte WTA şi un premiu financiar în valoare de 6.175 USD pentru calificarea în sferturile de finală, unde o va întâlni pe  învingătoarea din partida Naomi Osaka (Japonia, 18) [3] – Denisa Allertova (Cehia, 101), care se va disputa mai târziu.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com