Nu rata:

WTA Nurnberg 2018: Sorana Cîrstea joacă astăzi în optimile de finală.

Sorana, după partida de ieri şi alături de cel căruia i-a făcut cadou racheta ei ruptă
Credit foto: nuernbergercup.de

După victoria dramatică de ieri din primul tur (R32) al turneului WTA International “NÜRNBERGER Versicherungscup”, Sorana Cîrstea a descris partida cu Andrea Petkovic:

Categoric nu a fost uşor. Andrea este o foarte bună prietenă a mea şi o fată minunată. Am încercat să mă concentrez la meci şi nu la public, dar au fost foarte politicoşi şi fair-play. Îmi place să joc aici şi oamenii minunaţi sunt unul din motivele pentru care am revenit.

Iar despre partida din optimile de finală, care este programată astăzi – a treia pe terenul central – şi nu va începe mai devreme de ora 14.00:

Va fi un meci dificil. Nu ne-am mai întâlnit de curând, dar o ştiu destul de bine, şi ea pe mine la fel. Cu toate că va fi greu, de asta sunt aici: ca să lupt. Sper să obţin o nouă victorie.

Sorana Cîrstea (44 WTA) [6]Madison Brengle (SUA, 99, clasament maxim: 35 WTA / mai 2015, 28 de ani)

Palmares direct: 0-1 (primele două întâniri au fost la junioare)

Credit Info: itftennis.com

Madison Brengle ocupă locul 90 în clasamentul sezonului 2018, fără victorii pe tablourile principale WTA, dar cu rezultate foarte bune în circuitul ITF: o victorie de turneu la ITF 100k Midlandîn semifinale trecuse de Mihaela Buzărnescu (43), cel mai important succes al ei din 2018 – o finală la ITF 80k Charlottesville şi o semifinală la ITF 60k+H Indian Harbour Beach.

În primul tur aici, a trecut de Varvara Lepchenko (SUA, 88): 6-1, 6-3 în 1h5′, într-o partidă ce s-a jucat duminică.

*

În afara celor 3 capi de de serie pe care i-am menţionat, ieri a mai părăsit turneul o favorită, după întâlnirea belgiencelor:

Kirsten Flipkens (69) – Alison van Uytvanck (46) [7] 7-6(5), 2-6, 7-6(2) în 2h29′

Partida Sloane Stephens (SUA, 10) [1, WC] – Yulia Putintseva (Kazahstan, 93) a fost întreruptă din cauza întunericului la scorul 7-5, 4-6, 6-3, serveşte kazaha.

Ordinea de joc – 23.05 – WTA Nurnberg 2018

Tablourile turneelor WTA

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com