Nu rata:

WTA Praga 2018: Gabriela Ruse s-a calificat pe tabloul principal!

Credit Foto: John Smith Images Classical

Gabriela Ruse a câştigat şi a 3-a partidă în calificările turneului WTA International “J&T Banka Prague Open” și a promovat astfel pentru prima dată – după ce a trecut de calificări – pe un tablou principal WTA. Ea mai are două prezenţe pe tablouri principale WTA, la Bucureşti în 2016 şi 2017 – când a şi câştigat în primul tur –  dar atunci a fost prezentă datorită wild card-urilor primite.

Gabriela Ruse (220 WTA, 20 de ani) –  Tereza Martincova (Cehia, 159 WTA, clasament maxim: 114 WTA / iulie 2017, 23 de ani) 6-2, 7-6(2)

Partida a durat 1h28′.
Setul doi a fost unul zbuciumat, căci Gabi a condus cu 5-1, dar Martincova a revenit spectaculos, 5 jocuri consecutive – cu doar 5 puncte pierdute.
Jucătoarea noastră are marele merit că şi-a păstrat cumpătul şi la 5-6 şi-a făcut serviciul şi a dus setul în tie-break, unde a venit rândul ei să domine categoric: 5-0,  6-1, o minge de meci ratată şi, apoi, victoria!

18 puncte WTA şi un premiu financiar în valoare de 1.925 USD pentru Gabriela, care aşteaptă acum încheierea celorlalte meciuri din calificări, pentru a-şi afla adversara din primul tur de pe tabloul principal.

TM – GR

Credit Info: wtatennis.com

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com