Nu rata:

WTA Praga 2018: Mihaela Buzărnescu s-a calificat în semifinale, după ce a jucat un tenis de înaltă calitate!

Credit foto: jtbopen.cz

Mihaela Buzărnescu s-a calificat astăzi în a treia semifinală a carierei în circuit, la WTA International “J&T Banka Prague Open”, după cele de la WTA International Linz 2017 şi WTA Hobart 2018.

Sau, altfel spus, de fiecare dată când a jucat în sferturile de finală, a câştigat.

În partida de astăzi, în care a întâlnit-o pe finalista de anul trecut a turneului:

Mihaela Buzărnescu (37 WTA) [7] – Kristyna Pliskova (Cehia, 74) 6-2, 6-3

Partida durat 1h22′.
Mihaela a jucat superb astăzi. A dominat partida datorită unui joc agresiv, încă de la primul schimb, fie că servea, fie că era la retur. Cu unghiuri meşteşugite a obligat-o pe cehoaică să lovească din mişcare şi cu lovituri puternice a împins-o mult în spatele liniei de fund.

Jucătoarea noastră şi-a câştigat toate jocurile de serviciu, două break-uri în primul set şi unul în al doilea i-au asigurat avantajul pe tabelă, la final.
Kristyna a opus o rezistenţă mai puternică în prima jumătate a setului 2, când a salvat 4 mingi de break. Dar finalul a fost al Mihaelei, care de la 3-3 s-a desprins decisiv, încheind partida cu un as.

KP – MB

Credit Info: wtatennis.com

Mihaela acumulează 110 puncte WTA şi un premiu financiar în valoare de 11.300 USD pentru calificarea în semifinale, unde o va întâlni pe învingătoarea din partida:

Samantha Stosur (Australia, 57) – Camila Giorgi (Italia, 58),

care a şi început.

Punctele îi permit Mihaelei să-şi păstreze în orice caz locul actual (maxim al carierei), ea situându-se acum pe locul 36 în clasamentul live, poziţie ameninţată încă de Aleksandra Krunic, dacă va câştiga turneul de la Rabat, unde s-a calificat astăzi în semifinale.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com