Nu rata:

WTA Quebec City 2018: Aryna Sabalenka a fost eliminată în primul tur. La fel ca Lucie Safarova şi Tatjana Maria.

Turneul WTA International “Coupe Banque Nationale présentée par IGA” de la Quebec City a început spectaculos, căci nici măcar nu s-a încheiat primul tur şi jumătate din capii de serie au fost deja eliminaţi.

După ce alaltăieri pierdea Monica Niculescu [4], ieri alţi 3 capi de serie au părăsit turneul, începând cu favorita principală, Aryna Sabalenka.
Aceasta, după o excelentă serie la ultimele 3 turnee – semifinale la Premier 5 Cincinnati, victorie de turneu la WTA Premier New Haven şi optimi la US Open – concretizată prin intrarea în premieră în top 20, a pierdut partida:

Varvara Lepchenko (SUA, 110) – Aryna Sabalenka (Belarus, 20) [1] 6-4, 7-6(5) în 1h31′

Varvara Lepechenko, în schimb, traversa o profundă criză de formă: nicio victorie pe vreun tablou principal WTA de la Premier Charleston (aprilie), dar cu semne de revenire, date săptămâna trecută la WTA 125k Chicago (sferturi).

Ceilalţi doi capi de serie au fost eliminaţi în partidele:

Ons Jabeur (Tunisia, 116) – Lucie Safarova (Belarus, 91) [6] 7-6(4), 3-6, 7-5 în 1h58′

Rebecca Marino (Canada, 264, fostă 38 WTA / iulie 2011, 27 de ani ) [WC] – Tatjana Maria (Germania, 67) [7] 6-2, 6-2 în 1h9′

*

În schimb, la WTA International “Hana-cupid Japan Women’s Open” de la Hiroshima, în afara Yuliei Putintseva, care a abandonat ieri, ceilalţi 7 capi de serie s-au calificat in corpore în turul 2.

*

Tablourile turneelor WTA

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com