Nu rata:

WTA Rabat 2018: Alexandra Dulgheru o elimină pe Timea Babos, după 3 ore de joc şi după ce salvează două mingi de meci.

Alexandra Dulgheru a ştiut să profite din plin de şansa oferită de statutul de lucky loser, în sensul că a luptat extraordinar în partida din primul tur (R32) al turneului WTA International “Grand Prix De SAR La Princesse Lalla Meryem”, cu adversara ei, care are deja un titlu şi o finală în 2018.

În primul set, Babos s-a impus clar – 3-1 la break-uri – dar Alexandra a revenit în setul doi şi după 3 break-uri de fiecare parte s-a ajuns în tie-break. Aici s-a mers cap la cap până la 5-5, scor la care jucătoarea din Ungaria a avut minge meci. Salvată de Alexandra, dar a urmat o alta, la 7-6. Scor de la care Alexandra a reuşit 3 puncte consecutive şi a egalat situaţia la seturi.
În decisiv, Babos a avut avantaj de un break, dar Alexandra l-a recuperat pentru 4-4. A urmat un nou schimb de break-uri, iar finalul în care jucătoarea noastră a jucat din ce mai bine, iar cea din Ungaria a fost cuprinsă de panică şi a greşit din ce în ce mai mult, a mers către fostul număr 26 WTA / aprilie 2011.

Alexandra Dulgheru (176 WTA) [LL] – Timea Babos (Ungaria, 41 WTA) [4] 2-6, 7-6(7), 7-5 în 2h56′

Alexandra acumulează 30 de puncte WTA – care se adaugă celor 14 din calificări – şi un premiu financiar în valoare de 3.310 USD.

Adversara ei din optimile de finală va fi beneficiara unui wild card, Katarina Zavatska (Ucraina, 260, clasament maxim: 228 / octombrie 2017, 18 de ani), care astăzi a eliminat tot o jucătoare beneficiară a unei invitaţii, Diae El Jardi (Maroc, -): 6-2, 6-3 în 1h17′.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com