Nu rata:

WTA Rabat 2018: Dulgheru este pe tabloul principal! Ea şi Bogdan joacă astăzi în primul tur. Olaru este deja în sferturi la dublu.

Ana, în decor marocan, în faţa casei cu numărul ei norocos, 13,
după antrenamentul cu Cibulkova de ieri

Raluca Olaru a debutat cu o victorie în proba de dublu a turneului WTA International “Grand Prix De SAR La Princesse Lalla Meryem”, care se dispută la Rabat.

În partida contând pentru primul tur (R16):

Anna Blinkova (Rusia, 118) / Raluca Olaru (48) – Oksana Kalashnikova (Georgia, 67) / Bibiane Schoofs (Olanda, 88) 2-6, 6-3, [10-5] în 1h24′.

Câte 60 de puncte WTA şi un premiu financiar comun în valoare de 1.820 USD pentru Raluca şi Anna, care vor juca în sferturile de finală cu Darija Jurak (Croaţia, 69) / Jessica Moore (Australia, 89).

*

Chiar dacă a pierdut în ultimul tur al calificărilor, Alexandra Dulgheru va juca totuşi pe tabloul principal, în locul retrasei Pauline Parmentier, câştigătoarea de la WTA International Istanbul. În motivaţia retragerii de pe PDF-ul WTA, apare în dreptul ei: “schimbare de program”.

Atât Alexandra, cât şi Ana Bogdan vor juca astăzi în primul tur (R32), ele fiind programate în meciurile 2, de pe terenurile 2, respectiv 3, cu începere de la ora aproximativă: 14.30:

Alexandra Dulgheru (176 WTA) [LL]Timea Babos (Ungaria, 41 WTA, clasament maxim: 25 WTA / septembrie 2016, 24 de ani) [4]

Palmares direct: 0-0

Timea Babos ocupă locul 20 în clasamentul sezonului 2018, după victoria de turneu de la WTA International Taipei şi finala de la WTA International Monterrey.
A mai atins sferturile de finală la WTA International Shenzhen.
A pierdut în turul 2 la Australian Open, WTA Premier Mandatory Miami şi WTA International Budapesta şi în primul la WTA Premier Mandatory Indian Wells, WTA Premier 5 Doha şi WTA International Hobart.

*

Ana Bogdan (66 WTA) – Laura Siegemund (Germania, 100, clasament maxim: 27 WTA / august 2016, 30 de ani)

Palmares direct: 0-0

Laura Siegemund a jucat 4 turnee de la revenirea din martie: sferturi la ITF 25k Santa Margherita di Pula, tur 2 la WTA Premier Charleston, tur 1 la WTA International Lugano, după ce a abandonat – şi tur 2 la WTA Premier Stuttgart – învinsă de cea care avea să joace finala turneului.

Ordinea de joc – 01.05 – WTA Rabat 2018

Tablourile turneelor WTA

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com