Nu rata:

WTA Seul 2017: Irina Begu nu mai reuşeşte să redreseze situaţia şi pierde în optimi.

Embed from Getty Images

Irina Begu ne-a oferit şi astăzi – în optimile de fianlă ale turneului WTA International “Korea Open” – un meci cu suişuri şi coborâşuri, cu puncte câştigate spectaculos, rătăcite însă printe numeroase greşeli.

Spre deosebire de alte partide în care a revenit cu succes – ultima dată, în primul tur aici –  astăzi balanţa s-a închis pe pierdere pentru ea, căci i-ar fi trebuit mult mai multe reuşite şi constanţă pentru a-şi destabiliza puternica şi entuziasta adversară.

Nici intervenţiile lui Artemon Apostu-Efremov nu au mai creat astăzi efecte, la ultima dintre ele antrenorul luându-şi şi o papară verbală, pe binescunoscuta temă că nu ar susţine-o din tribună.

Beatriz Haddad Maia (Brazilia, 71) – Irina Begu (55 WTA) [5] 6-3, 4-6, 6-2

Partida a durat 2h11′.
În prima manşă, condusă cu 2-4, după ce şi-a pierdut serviciul în ghemul 4, Irina a reuşit un break, dar brazilianca a imitat-o imediat creându-şi premisele pentru a câştiga.
În manşa a doua, a fost rândul jucătoarei noastre să se desprindă pentru 4-2 şi să servească pentru set la 5-4. N-a putut să închidă atunci, căci a servit foarte slab, dar a făcut-o imediat, după un joc de retur excelent, printre care şi două puncte magnifice.
A condus cu 1-0 şi în decisiv, după care a urmat căderea – deja clasică şi pentru mine inexplicabilă – care a dus scorul la 5-1 pentru braziliancă. Şi din nou trezirea la viaţă a Irinei, care a salvat 3 mingi de meci pe propriul serviciu, una cu un challenge care i-a dat dreptate.
Apoi, pe serviciul lui Maia a mai salvat una – şi încă una prin repetarea punctului, datorită unui nou challenge corect – dar aici şansele ei s-au epuizat în această partidă.

IB-BHM

Credit Info: wtatennis.com

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com