Nu rata:

WTA Seul 2017: Irina Begu reuşeşte să revină şi să se califice mai departe.

Grea partidă a avut astăzi Irina Begu în primul tur al turneului WTA International “KEB Hana Bank – Incheon Airport Korea Open” de la Seul cu o jucătoare care-şi atingea clasamentul maxim: 200 WTA în iulie 2015:

Irina Begu (55 WTA) [5] – Varatchaya Wongteanchai (Thailanda, 279) [Q] 2-6, 6-3, 6-3

Partida a durat 2h9′

Credit Info: wtatennis.com

Irina a început partida cum nu se poate mai rău: 0-5. A mai redresat ceva pe finalul setului, dar n-a făcut decât să întârzie deznodământul.
Şi manşa a doua a început-o slab jucătoarea noastră: 0-2. Din acel moment însă, Irina a reuşit să inverseze cursul partidei, a revenit cu 5 ghemuri consecutive, care i-au permis să egaleze situaţia la seturi.
Totuşi, thailandeza a opus rezistenţă şi în setul decisiv când a revenit de la 2-0 pentru Irina.
Irina Begu a dominat finalul şi a dus la bun sfârşit partida, după care îi apreciem tenacitatea, ce a reuşit să compenseze lipsa acută de formă, instaurată după succesul de la WTA Bucureşti.

La fel ca Sorana, Irina acumulează 30 de puncte WTA şi un premiu financiar în valoare de 3.310 USD pentru calificarea în optimile de finală, unde o va întâlni pe învingătoarea din partida Beatriz Haddad Maia (Brazilia, 71) – Kataryna Zavatska (Ucraina, 251) [WC], care este acum în setul decisiv.

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com