Nu rata:

WTA Seul 2017: Sorana Cîrstea joacă excelent şi se califică în sferturi!

A fost o plăcere de urmărit astăzi Sorana Cîrstea în partida din optimile de finală ale turneului WTA International “Korea Open” de la Seul.
Ea joacă din ce în ce mai bine și astăzi a armonizat diversele ei puncte tari: inteligenţa tactică, numeroasele scurte reuşite, câteva drepte în lungul liniei formidabile şi un rever muşcător într-o asemenea manieră încât a putut să contracareze jocul destul de ordonat şi curat al lui Gibbs.

Faţă de începutul sezonului, Sorana este mult mai stăpână acum pe mijloacele ei, adică ce îşi propune la fiecare punct reuşeşte să execute – în general – cu succes. Singurul aspect care necesită o îmbunătăţire mai importantă este primul serviciu.

Sorana Cârstea (52 WTA) [4]Nicole Gibbs (SUA, 121) 6-3, 6-3

Partida a durat 1h25′
Sorana a început prin a-şi pierde serviciul, dar intrat repede în joc şi cu două break-uri s-a distanţat la 4-1. Apoi a oprit revenirea lui Gibbs la 4-3,  desprinzându-se decisiv.
Manşa a doua a avut un început echilibrat, dar de la 3-3 jucătoarea noastră a sprintat din nou, în coordonatele descrise mai sus – 8 puncte consecutive la mijlocul setului – neoprindu-se decât pentru strângerea de mână de la finalul partidei.

Sorana acumulează 60 de puncte WTA şi un premiu financiar în valoare de 5.900 USD pentru calificarea în sferturile de finală, unde o va întâlni pentru prima dată în carieră pe Luksika Kumkhum (Thailanda, 155, clasament maxim: 85 WTA /  octombrie 2014, 25 de ani), venită din calificări, cea care contribuit de dimineaţă la eliminarea perechii Begu / Kr. Pliskova în sferturile de finală la dublu.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com