Nu rata:

WTA Seul 2018: Irina Begu a învins-o pentru prima dată pe Agnieszka Radwanska!

Embed from Getty Images

Irina Begu a obţinut a doua victorie la turneul WTA International “Korea Open”, care se dispută la Seul.

În partida din optimile de finală (R16) în care s-au întâlnit campioana din 2015 şi cea din 2013:

Irina Begu (55 WTA) [7] – Agnieszka Radwanska (Polonia, 60) 6-4, 6-3

Partida a durat 1h57′.
În primul set în care 7 jocuri s-au câştigat cu returul, Irina a avut mereu un break avans, Aga reuşind să revină de 3 ori, dar jucătoarea noastră a reuşit al 4-lea break al manşei în ultimul joc.
Setul doi a început cu întârziere din cauza ploii care s-a înteţit, căci a burniţat de-a lungul întregii partide. Radwanska a început mai bine cu un break în jocul 2 şi s-a distanţat la 3-1.
Dar Irina a revenit excelent cu 5 jocuri consecutive, reuşite în două etape, căci la 4-3 partida a mai fost întreruptă o dată.

O strategie excelentă abordată de Irina, care a ştiut să anihileze cu lovituri aspre şi cu risipă de energie, încercările Agăi de a rupe ritmul, în stilul ei binecunoscut.

Aceasta a fost prima victorie pe care jucătoarea noastră a obţinut-o în faţa fostului număr 2 WTA, la a 4-a întâlnire dintre ele.

Irina acumulează 60 de puncte WTA şi va fi recompensată cu un premiu financiar în valoare de 6.175 USD pentru calificarea în sferturile de finală, unde o va întâlni pe Maria Sakkari (Grecia, 32, clasament maxim: 30 WTA / august 2018, 23 de ani) [3], pe care Irina a învins-o în singura lor întâlnire de până acum: 6-1, 6-3 la Premier Mandatory Miami 2016 (R128 / hard).

Galerie videoclipuri (4)

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com