Nu rata:

WTA Shenzhen 2018: Perechea Bara / Buzărnescu – la prima victorie în circuitul WTA – se califică în sfertul de finală românesc!

Irina şi Mihaela, încrezătoare înaintea partidei de astăzi.
Şi au avut dreptate să fie aşa.

Credit Foto şi GIF: Instagram Story

Irina Bara şi Mihaela Buzărnescu au debutat cu o victorie, astăzi, în primul tur al probei de dublu a turneului WTA International “Shenzhen Open“:

Irina Bara (135) / Mihaela Buzărnescu (89) – Natela Dzalamidze (Rusia, 69) / Xenia Knoll (Elveţia, 59) [4] 6-3, 6-7(8), [10-8]

Partida a durat 1h51′.
În primul set, Bara / Buzărnescu au revenit de la 1-3 cu 5 jocuri consecutive, iar al doilea a fost extrem de echilibrat cu 3 break-uri de fiecare parte. În tie-break, favoritele 4 ale turneului au revenit de la 2-4 şi s-au desprins de la 6-6.
În super tie-break jucătoarele noastre au condus în permanenţă şi egalate fiind la 8, a venit rândul lor să se desprindă cu cele două puncte decisive.

Pentru calificarea în sferturile de finală, Mihaela şi Irina au dobândit câte 60 de puncte WTA şi vor împărţi un premiu financiar în valoare de 3.852 USD.

Adversare – după prima victorie împreună în proba de dublu în circuitul WTA – le vor fi în ultimele 8, compatrioatele lor, Irina Begu / Simona Halep.

Bezele de la Shenzhen:

 

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com