Nu rata:

WTA Shenzhen 2018: Simona Halep, campioană – primele fotografii cu trofeul. Interviul învingătoarei.

Galerie
Credit Foto: weibo.com

Interviul acordat de Simona Halep la festivitatea de premiere de la decernarea titlului la WTA International “Shenzhen Open“ – ediţia 2018:

Announcer: Nu am cuvinte! A fost o săptămână extraordinară pentru tine. Ai fost atât de amabilă şi de prietenoasă la Shenzhen. Iar astăzi ai fost pregătită şi concentrată de la început şi până la sfârşit. Probabil că eşti foarte mulţumită de realizarea ta.

Simona: Da, a fost o săptămână extraordinară pentru mine. Am jucat foarte bine săptămâna aceasta şi fiecare meci a fost unul dificil, la fel ca astăzi.
Vreau s-o felicit pe Katerina, care şi ea a jucat foarte bine la acest turneu. A bătut-o pe Sharapova, ceea ce e fantastic… cunosc sentimentul.
Am făcut amândouă un meci excelent astăzi. Am fost puţin emoţionată, dar am făcut tot posibilul ca să câştig.
Am încercat să mă bucur de meci, chiar dacă nu e acelaşi lucru să joci indoor, dar ne-am făcut treaba şi sunt fericită că am putut câştiga prima finală din 2018.

A.: E un început foarte bun al visului tău de a câştiga un turneu de Mare Şlem

Simona: Într-adevăr e un început foarte bun pentru a-mi împlini acest vis, dar e prematur să vorbim despre asta. Deocamdată, abordez turneu cu turneu, meci cu meci.

Galerie Videoclipuri (2): Interviul şi mingea de meci. Credit Rita Ring

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com