Nu rata:

WTA St. Petersburg 2017: Simona Halep a acordat un interviu organizatorilor (Video şi transcriere).

Credit Foto & Video: wta.formulatx.com

Simona Halep a acordat primul interviu la Sankt Petersburg, unde participă la turneul WTA Premier “St. Petersburg Ladies Trophy”.

Întrebată, despre primele impresii legate de turneu, Simona a răspuns:

În opinia mea este un turneu excelent, sunt pentru prima dată la Sankt Petersburg şi deja am vizitat obiective din afara oraşului, din oraş şi totul arată foarte bine. Clădirile sunt superbe, hotelul este foarte bun, arena la fel, aşadar sunt bucuroasă că mă aflu aici şi sper că voi face un rezultat bun.

Legat de cum îşi evaluează forma fizică şi tehnică în care se află, ţinând cont că s-a luptat cu o accidentare şi ce crede despre suprafaţa pe care se va juca:

Am avut neplăceri cu genunchiul de la Singapore încoace, acolo am avut cele mai mari dureri. În săptămânile de pauză, am urmat un tratament şi în timpul antrenamentelor dure din intersezon n-am simţit durerea, dar când am reluat meciurile oficiale, ea a revenit şi n-am putut să-mi joc tenisul cel mai bun şi a trebuit să iau o pauză după Australian Open. Am urmat un tratament acasă şi acum mă simt bine. Am 10 zile de antrenament intens la activ şi mă simt bine. Am jucat câteva partide de antrenament  şi totul pare în regulă, dar rămâne de văzut în timpul partidelor oficiale. Sper că voi juca la cel mai bun nivel al meu.
Terenul este excelent, am avut rezultate foarte bune pe această suprafaţă, aşa că aştept să înceapă turneul şi să dau ce am mai bun.

Despre forţa tabloului de la acest turneu:

Tabloul este foarte puternic. Vine Venus, finalista de la Australian Open, dar fiecare meci la acest nivel este greu, aşa că vreau să dau ce am mai bun, să rămân concentrată şi să lupt pentru fiecare partidă.

Reporterul i-a spus Simonei că au fost discuţii şi chiar negocieri pentru mutarea Turneului Final WTA de la Singapore la Sankt Petersburg şi a întrebat-o dacă organizarea se ridică la nivelul aşteptărilor pentru un Turneu final WTA. Simona a răspuns:

Categoric, da! Mi-ar plăcea să vin aici la sfârşitul anului. Chiar şi vremea îmi place. E adevărat că este frig, dar mie îmi place vremea aceasta. Totul este excelent: hotelul, arena, sunt destule terenuri şi pentru jocuri şi pentru antrenament. Aşadar cred  că este o mutare bună şi ar fi plăcută pentru toată lumea schimbarea.

Întrebată ce îi place mai mult în această viaţă şi care sunt visele ei, Simona a răspuns:

Visul meu este să am trei copii, dacă va fi posibil. Îmi place să am o familie, să locuiesc în ţara mea şi în viaţa din tenis îmi doresc un titlu de Mare Şlem.

 

 

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com