Nu rata:

WTA St. Petersburg 2017: Simona Halep duce la bun sfârşit o partidă complicată şi se califică în sferturile de finală! (videoclipuri)

În turul 2 (R16) al turneului WTA Premier “St. Petersburg Ladies’ Trophy”

Simona Halep (4) [1]Ana Konjuh (Croaţia, 39) 6-4, 7-6(2)

Partida a durat 1h37′.

Credit Info: wtatennis.com

Complicată partidă, cea de astăzi pentru Simona Halep, în  care break-urile au alternat cu ghemuri de servicu câştigate clar de ambele jucătoare. Spre bucuria noastră, Simona a a avut un mental excelent, care i-a permis, pe de o parte să-şi urmeze tactica de a o plimba pe Konjuh şi de a plasa mingi care s-o împiedice pe adversara ei să atace mereu devastator, iar pe de alta a ajutat-o să treacă peste finalul dramatic în care croata a salvat trei mingi de meci la 4-5 şi una la 5-6, cu destul noroc, şi cred că sunt obiectiv când spun asta.

În sferturile de finală, Simona – care a acumulat 100 de puncte pentru această calificare – o va întâlni pe învingătoarea din partida rusoiacelor Daria Kasatkina (27) [8] – Natalia Vikhlyantseva (115) [WC], care începe acum.

Videoclipuri cu mingea de meci şi declaraţia de după partidă a Simonei, în care spune cât de importantă a fost această victorie pentru ea, venită după Australian Open şi că se simte bine la acest turneu.

 

 

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com