Nu rata:

WTA St. Petersburg: Răsare o nouă stea în Rusia? Natalia Vikhlyantseva are un început de an excelent. Astăzi a trecut de Shvedova (Video).

În primul tur al turneului WTA Premier de la St. Petersburg Natalia Vikhlyantseva (Rusia, aflată la cel mai bun clasament al carierei: 115 WTA, 19 ani) a învins-o pe Yaroslava Shvedova (Kazahstan, 45 WTA): 6-3, 6-4 în 1h7′

Vikhlyantseva a activat până acum cu succes în circuitul ITF, unde a câştigat în 2016 ITF 100k St. Petersburg şi ITF 25k Plzen, pentru a închide anul cu o finală la ITF 100k Dubai, ceea ce i-a asigurat un sfârşit de an pe locul 129 WTA. La Australian Open 2017 a trecut de calificări şi în turul 1 de Vania King (75), rezultat care a dus-o pe poziţia actuală.

Victoria la Shvedova – care o aduce în pragul top 100 WTA – nu este prima de pe un tablou principal WTA, căci Natalia le-a mai învins pe Denisa Allertova (80) la WTA s’-Hertogenbosch 2016 şi pe Anna-Lena Friedsam (93) la WTA Shenzhen 2015, la debutul ei pe un tablou principal WTA. Atunci pierdea în turul 2 la Simona Halep.

Anul trecut Vikhlyantseva a jucat la WTA Bucureşti unde a ieşit în turul 2 al calificărilor.

Mingea de meci a partidei de astăzi:

 

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com