Nu rata:

WTA Stuttgart 2018: Alexandra Cadanţu este prezentă în calificări. Adversară tare în primul tur. Organizatorii o prezintă pe Simona Halep.

Deşi iniţial era anunţată şi Monica Niculescu pe tabloul calificărilor turneului WTA Premier “Porsche Tennis Grand Prix”, care se va disputa pe zgură, la Stuttgart, între 23-29 aprilie, doar Alexandra Cadanţu va participa.

Tabloul de 32 de jucătoare a fost tras la sorţi astăzi, după 3 tururi, 4 jucătoare vor promova pe tabloul principal.

În primul tur jucătoarea noastră va disputa partida:

Alexandra Cadanţu (170 WTA) – Bernarda Pera (SUA, 92, clasament maxim: 90 WTA / 9 aprilie 2018, 23 de ani) [8]

Palmares direct: 0-1
Pera a câştigat la ITF 50k Joué-lès-Tours 2015 (hard / R16): 5-7, 6-3, 6-0

Partida este programată mâine, a 7-a pe terenul 2, unde sesiunea începe la ora 11.00, o oră aproximativă de start fiind 20.00.

Despre Bernarda Pera vorbeam ultima dată, când la începutul lunii atingea sferturile de finală ale WTA Premier Charleston. La începutul anului, ea reuşea – venită din calificări – să se califice în turul 3 la Australian Open, după ce o elimina în turul 2 pe Johanna Konta (10).

Ordinea de joc – 21.04 – WTA Stuttgart 2018

*

Altfel, într-o postare de acum câteva minute pe contul de Facebook al turneului, organizatorii îi fac o prezentare favoritei principale a turneului, Simona Halep:

Ştiaţi că Simona adoră ciocolata şi că animalele ei preferate sunt câinii?

Stilul de joc: dreptace (rever cu două mâini), o jucătoare agresivă de pe linia de fund, a cărei lovitură preferată este serviciul, jucătoare de contraatac.
Îi plac toate suprafeţele, religia este foarte importantă pentru ea, dacă este stresata înainte de meci, Simona stă alături de echipa ei, ascultă muzică şi se amuză la glume bune.

Pasiuni: iubeşte muzica, filmele şi handbalul, să gătească şi să pescuiască şi se bucură de colecţia ei de maşini. Preferă să meargă la teatru decât să se uite la filme acasă.

 

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com