Nu rata:

WTA Stuttgart 2018: Simona Halep – Coco Vandeweghe, meciul pentru semifinale.

Galerie: Simona şi Coco la Stuttgart
Credit Foto: sina.com, porsche-tennis.de, Jimmie48 Photography / Porsche Tennis / WTA

Astăzi, la ora 14.30 – în primul meci al zilei – va începe partida din sferturile de finală ale turneului WTA Premier “Porsche Tennis Grand Prix” de la Stuttgart:

Simona Halep (1 WTA) [1]Coco Vandeweghe (SUA, 16 WTA, clasament maxim: 10 WTA / noiembrie 2017, 26 de ani) [WC]

Palmares direct: 1-0

Simona a câştigat singura partidă pe care a jucat-o cu Vandeweghe: 6-1, 6-1 în sferturile de finală ale WTA Premier Mandatory Madrid 2017.

Coco Vandeweghe a eliminat-o în primul tur pe Sloane Stephens (SUA, 9) [7] şi ieri, în optimile de finală, pe Laura Siegemund (Germania, 100) [WC] (rezumatul partidei, la sfârşitul ştirii).

Adversara de astăzi a Simonei ocupă locul 210 în clasamentul sezonului 2018, Coco nejucând decât 3 turnee până la Stuttgart: Australian Open – a pierdut în primul tur la Timea Babos (51), WTA Premier Mandatory Indian Wells: a câştigat la Kaia Kanepi (64) şi apoi a pierdut la Maria Sakkari (58) şi Miami – a pierdut în primul meci la Danielle Collins (93).
Acestor turnee li se adaugă participarea la Hopman Cup, în ianuarie, cu o înfrângere la Belinda Bencic şi o victorie la Anastasia Pavlyuchenkova şi Fed Cup, în februarie, victorie la Richel Hogenkamp (108) şi la sfârşitul săptămânii trecute, înfrângere la Mladenovic (20)

Ordinea de joc – 27-04 – WTA Stuttgart 2018

Tablourile turneelor WTA

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com