Nu rata:

WTA Stuttgart 2018: Simona Halep, la ziua media, despre arhetipul jucătoarei pe zgură.

Galerie: Simona Halep, la întâlnirea cu presa de la Stuttgart şi la o şedinţă foto
Credit foto: Getty Images & porsche-tennis.de

Ieri, Simona Halep a participat la ziua media în marja turneului WTA Premier “Porsche Tennis Grand Prix” de la Stuttgart.

Printre altele, liderul WTA a fost întrebat despre modelul de jucătoare cu şansele cele mai mari de a câştiga pe zgură:

Putem observa că zgura este o suprafaţă unde mentalul este cel mai solicitat, pentru că trebuie să fii puternic ca să lungeşti raliurile şi să fii capabilă să fugi. Dar, sigur, unele jucătoare aleargă, altele lovesc tare şi pe zgură, aşa că depinde de fiecare jucător în parte.

Dar în ce mă privește, trebuie să fiu puternică psihic și de asemenea, tare pe picioare. Așadar, mă simt pregătită, dar vom vedea ce se va întâmpla.

Este dificil de explicat, pentru că datorită stilului meu am jucat bine pe zgură și am avut rezultate excelente, dar dacă privim înapoi, Sharapova a câştigat la Roland Garros, la fel Muguruza sau Serena, care sunt nişte jucătoare de forţă.

Pe de altă parte, zgura la Paris este puţin mai rapidă ca la Roma, de exemplu. Aşa că există şanse de victorie, atât pentru jucătoarele care lovesc tare,  cât şi pentru mine, căci mie îmi place să alunec, să alerg, îmi doresc să am mai mult timp la dispoziţie pentru a observa terenul, pentru a deschide unghiurile.

Aşadar, în ambele variante există şanse pentru orice tip de jucătoare să câştige turneul.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com