Nu rata:

WTA Taipei 2018: Ana Bogdan pierde la Eugenie Bouchard.

Embed from Getty Images

Frustrantă partida din optimile de finală ale turneului WTA International “Taiwan Open”. Frustrantă pentru că Ana ar fi putut schimba deznodământul partidei sau măcar al unuia dintre seturi, dacă nu ar fi intrat în jocul dezorganizat al lui Bouchard.
Cu stilul îngrijit pe care îl văzusem la ea în partidele anterioare, altfel ar fi stat lucrurile în meciul de astăzi, în faţa unei jucătoare care doar arareori şi-a atins nivelul de odinioară.

Dar, neajutată de serviciul doi, Ana s-a angrenat în schimburi, care deseori s-au încheiat şi cu greşelile ei, fără să aducă variaţia necesară pentru a-şi destabiliza adversara. Astfel, ea i-a oferit capitalul de încredere de care avea nevoie şi aceasta a putut să-şi valorifice experienţa superioară în circuit în finalurile seturilor.

Eugenie Bouchard (Canada, 121 WTA) [WC] Ana Bogdan (89 WTA) 7-5, 7-5

Partida a durat 1h48′.
În primul set, Bouchard s-a distanţat cu break la 3-1, Ana a reuşit să egaleze la 3 şi de-a acolo s-a câştigat cu returul până la 6-5, scor la care canadianca şi-a câştigat jocul de serviciu la zero.
În setul 2, după un schimb de break-uri în jocurile 2 şi 3 a urmat o stare de acalmie până la 3-3 – când Genie s-a desprins cu break şi la 5-3 a avut primele 3 mingi de meci, pe serviciul Anei, toate salvate de jucătoarea noastră – şi încă într-o manieră curajoasă – care ulterior a câştigat pe serviciul canadiencei şi ne-a dat din nou speranţe. Deşarte însă, căci la 5-5 egal şi-a pierdut din nou serviciul şi în ultimul joc nu a mai reuşit decât să mai salveze o minge de meci.

AB – EB

Credit Info: wtatennis.com

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com