Nu rata:

WTA Taipei 2018: Monica Niculescu pierde la mare luptă partida cu Sabine Lisicki.

Credit Foto: Taiwan Open

În partida contând pentru sferturile de finală ale turneului WTA International “Taiwan Open”:

Sabine Lisicki (Germania, 246) – Monica Niculescu (99 WTA) 4-6, 6-4, 6-4

Partida a durat 2h44′.
Monica şi-a adjudecat prima manşă după ce s-a desprins – 3-1 – şi a reuşit să aniliheze imediat cele două break-uri ale nemţoaicei de la mijlocul setului.
Şi în manşa a doua, Monica s-a distanţat – 3-0 – cu două break-uri înainte – dar acum n-a mai putut face faţă revenirii lui Lisicki şi aceasta pentru că nu a mai reuşit să-şi câştige jocurile de serviciu. Până la sfârşitul setului ea şi l-a pierdut de 4 ori, aşa că al treilea break în dreptul ei nu a mai folosit la nimic.
În decisiv, a fost rândul lui Lisicki să conducă – 3-1 – după ce Monica şi-a pierdut încă de două ori serviciul.
Când în sfârşit Monica a reuşit să-şi materializeze avantajul serviciului şi a câştigat cu returul pentru 4-3, a urmat un joc extrem de lung în care jucătoarea noastră a avut şansa să se desprindă. Dar după ce a ratat patru oportunităţi să facă aceasta, salvând între timp 4 mingi de break, la a 5-a, nemţoaica şi-a adjudecat acest game care s-a dovedit a fi crucial, căci pe ultimele două le-a câştigat relativ uşor.

Chinuită şi de o băşică la piciorul stâng, Monica a părut deseori descumpănită şi lipsită de încredere în forţele proprii în faţa unei adversare care, totuşi, i-a oferit destule şanse astăzi.

Oricum, îmbucurător este faptul că jucătoarea noastră îşi va păstra locul în top 100 WTA – 91 – 94 – şi după această săptămână.

Credit Info: wtatennis.com

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com