Nu rata:

WTA Tokyo 2018: Riske, venită din calificări, o învinge într-o oră pe Muguruza. Osaka, primită triumfal acasă.

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

5 Slideshow-uri a câte 5 imagini

Alison Riske a înlănţuit a 4-a victorie la turneul WTA Premier “Toray Pan Pacific Open” de la Tokyo, după cele două din calificări şi cea din turul 1, acum învingând-o în optimile de finală (R16) pentru prima dată în carieră, după ce pierduse de două ori în faţa ei, pe Garbiñe Muguruza.

Alison Riske (SUA, 75 WTA)[Q] – Garbiñe Muguruza (Spania, 14) [6] 6-1, 6-2

Partida a durat 1h’.
Riske a câştigat de 3 ori cu returul în fiecare set, iar Muguruza o singură dată la 1-5 în setul 2, pentru ca să încheie partida cu o dublă greşeală (videoclip mai jos)

Alison Riske revine într-un sfert de finală în circuit, prima dată după International Mallorca în iunie şi va progresa cel puţin 10 locuri în clasamentul WTA, în timp ce Garbiñe Muguruza nu a mai atins această fază de la Roland Garros încoace şi va coborî până pe locul 14 în ierarhie.

Adversara din sferturile de finală a lui Alison Riske va fi Karolina Pliskova, care a învins-o pe cea care-i eliminase sora în primul tur, dar numai după ce jucătoarea din Cehia a revenit în setul decisiv de la 1-4 – un break în urmă – cu 5 jocuri câştigate la rând.

Karolina Pliskova (Cehia, 8) [3] – Daria Gavrilova (33 WTA) 4-6, 6-4, 6-4 în 2h21′

*

Şi mai dramatic a fost modul în care Caroline Garcia a reuşit să obţină prima victorie – după 3 înfrângeri – la Anastasia Pavlyuchenkova. Rusoaica a ratat 3 mingi de meci în setul decisiv: una la 5-3, aflată la primire şi două la 5-4 pe propriul serviciu, pentru ca în ultimul joc să rateze o oportunitate de a egala la 6. Franţuzoaica a profitat, reuşind break-ul decisiv.

Caroline Garcia (Franţa, 4) [2] – Anastasia Pavlyuchenkova (Rusia, 28) 6-4, 2-6, 7-5 în 2h15′

*

Naomi Osaka n-a avut probleme la primul meci jucat acasă – unde a fost întâmpinată triumfal şi unde după partidă a vorbit şi în japoneză, limbă pe care de-abia o învaţă – după ce a câştigat US Open:

Naomi Osaka (Japonia, 7) [3] – Dominika Cibulkova (Slovacia, 30) 6-2, 6-1 în 59′

Galerie videoclipuri (6)
Primirea făcută lui Naomi, interviul de după partidă şi mingile de meci ale celor 4 partide

ComenteazĂ

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com